Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53228
Title: Кваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр: Настанови до виконання та захисту: навчально- методичний посібник
Authors: Гринченко, Ольга Олексіївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Чорна, Ніна Вікторівна
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Кваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр: Настанови до виконання та захисту: навчально- методичний посібник для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 181 "Харчові технології" ОПП "Харчові технології в ресторанній індустрії" денної та заочної форми навчання; уклад.: О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Н. В. Чорна. Харків: ДБТУ, 2024. 147 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53228
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NMP_KR_bak_24.pdf40.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.