Просмотр собрания по группе - Авторы Гринченко, Н. Г.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 20 из 56  дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2019-05-15Актуальні проблеми використання харчових інгредієнтів у технологіях копченостейЯнчева, М. О.; Гринченко, Н. Г.; Інжиянц, А. Т.
2024-04Аналіз рецептурного складу рослинного м'ясаГринченко, Н. Г.; Ільїна, К. В.
2023Використання нативних та модифікованих крохмалів в технології соусів термостабільнихЯнушкевич, О. М.; Гринченко, Н. Г.
2013Використання СО2-екстрактів спецій у технологіях м’ясних продуктівКамсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г.; Большакова, В. А.
2016Вплив стабілізаційних розчинів на втрати маси м’яса птиці під час розморожуванняОнищенко, В. М.; Гринченко, Н. Г.; Большакова, В. А.
2024Відповідальне споживання та виробництво: реалізація в нових поколіннях харчової продукціїГринченко, О. О.; Фощан, А. Л.; Гринченко, Н. Г.; Радченко, А. Е.
2017Дослідження властивостей стабілізаційної системи в межах виробництва морозиваПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.
2014-05-22Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білківКамсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г.; Дроменко, О. Б.
2009Дослідження закономірностей сорбції іонів кальцію із розчинів кальцієвмісних солей у рамках отримання молока з регульованим сольовим складомПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П.П.
2011Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировиниГринченко, Н. Г.; Плотнікова, Р. В.; Пивоваров, П. П.
2016Дослідження структурно-механічних показників сиру кисломолочного, одержаного шляхом керованої коагуляції білків молокаГринченко, Н. Г.; Тютюкова, Д. О.
2015Експертна оцінка технології молока знежиреного з регульованим складом сольової системиГринченко, Н. Г.; Науменко, О. Ю.; Тютюкова, Д. О.
2015Застосування інформаційних ресурсів у процесі викладання дисциплін професійного спрямуванняБольшакова, В. А.; Гринченко, Н. Г.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування, розроблення технологій харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для закладів ресторанної індустрії сучасних форматів" (остаточний)Гринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Колеснікова, М. Б.; Юрченко, С. Л.; Андрєєва, С. С.; Радченко, А. Е.; Діхтярь, А. М.; Дегтяр, В. В.; Гринченко, Н. Г.; Біляєв, В. О.; Янушкевич, О. І.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Наукові та прикладні основи виробництва харчових продуктів з використанням рослинних білків" (остаточний)Камсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г.; Янчева, М. О.; Онищенко, В. М.; Головко, Т. М.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Даюб Антанаус Антанаус Набіх; Перцевий, Ф. В.; Омельченко, С. Б.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка технології напівфабрикатів м`ясних реструктурованих заморожених" (остаточний)Янчева, М. О.; Большакова, В. А.; Гринченко, Н. Г.; Онищенко, В. М.; Головко, Т. М.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Інжиянц, А. Т.; Мороз, Д. Д.; Богадиця, О. О.
2020Конспект лекцій з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології»Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Горальчук, А. Б.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Перцевой, Ф. В.; Рябець, О. Ю.; Черемська, Т. В.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Мельник, О. Ю.; Боковець, С. П.
2022Методологія конструювання харчової продукціїГринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Гринченко, Н. Г.; Діхтярь, А. М.
2021Методологія наукових дослідженьЛадика, В. І.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Гурський, П. В.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Сукманов, В. О.; Демідов, І. М.; Горальчук, А. Б.; Мазуренко, І. К.; Шульга, О. С.; Каратаєва, Є. О.; Мельник, О. Ю.; Крапивницька, І. О.; Чорна, А. І.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Боковець, С. П.
2013Обґрунтування рецептурного складу напівфабрикатів для десертної продукції на основі молочної та плодово-ягідної сировиниПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П. П.