Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2019-05-15 | Актуальні проблеми використання харчових інгредієнтів у технологіях копченостей | Янчева, М. О.; Гринченко, Н. Г.; Інжиянц, А. Т. |
2024-04 | Аналіз рецептурного складу рослинного м'яса | Гринченко, Н. Г.; Ільїна, К. В. |
2023 | Використання нативних та модифікованих крохмалів в технології соусів термостабільних | Янушкевич, О. М.; Гринченко, Н. Г. |
2013 | Використання СО2-екстрактів спецій у технологіях м’ясних продуктів | Камсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г.; Большакова, В. А. |
2016 | Вплив стабілізаційних розчинів на втрати маси м’яса птиці під час розморожування | Онищенко, В. М.; Гринченко, Н. Г.; Большакова, В. А. |
2024 | Відповідальне споживання та виробництво: реалізація в нових поколіннях харчової продукції | Гринченко, О. О.; Фощан, А. Л.; Гринченко, Н. Г.; Радченко, А. Е. |
2017 | Дослідження властивостей стабілізаційної системи в межах виробництва морозива | Плотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г. |
2014-05-22 | Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків | Камсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г.; Дроменко, О. Б. |
2009 | Дослідження закономірностей сорбції іонів кальцію із розчинів кальцієвмісних солей у рамках отримання молока з регульованим сольовим складом | Плотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П.П. |
2011 | Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини | Гринченко, Н. Г.; Плотнікова, Р. В.; Пивоваров, П. П. |
2016 | Дослідження структурно-механічних показників сиру кисломолочного, одержаного шляхом керованої коагуляції білків молока | Гринченко, Н. Г.; Тютюкова, Д. О. |
2015 | Експертна оцінка технології молока знежиреного з регульованим складом сольової системи | Гринченко, Н. Г.; Науменко, О. Ю.; Тютюкова, Д. О. |
2015 | Застосування інформаційних ресурсів у процесі викладання дисциплін професійного спрямування | Большакова, В. А.; Гринченко, Н. Г. |
2022 | Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування, розроблення технологій харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для закладів ресторанної індустрії сучасних форматів" (остаточний) | Гринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Колеснікова, М. Б.; Юрченко, С. Л.; Андрєєва, С. С.; Радченко, А. Е.; Діхтярь, А. М.; Дегтяр, В. В.; Гринченко, Н. Г.; Біляєв, В. О.; Янушкевич, О. І. |
2022 | Звіт про науково-дослідну роботу "Наукові та прикладні основи виробництва харчових продуктів з використанням рослинних білків" (остаточний) | Камсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г.; Янчева, М. О.; Онищенко, В. М.; Головко, Т. М.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Даюб Антанаус Антанаус Набіх; Перцевий, Ф. В.; Омельченко, С. Б. |
2022 | Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка технології напівфабрикатів м`ясних реструктурованих заморожених" (остаточний) | Янчева, М. О.; Большакова, В. А.; Гринченко, Н. Г.; Онищенко, В. М.; Головко, Т. М.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Інжиянц, А. Т.; Мороз, Д. Д.; Богадиця, О. О. |
2020 | Конспект лекцій з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології» | Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Горальчук, А. Б.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Перцевой, Ф. В.; Рябець, О. Ю.; Черемська, Т. В.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Мельник, О. Ю.; Боковець, С. П. |
2022 | Методологія конструювання харчової продукції | Гринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Гринченко, Н. Г.; Діхтярь, А. М. |
2021 | Методологія наукових досліджень | Ладика, В. І.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Гурський, П. В.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Сукманов, В. О.; Демідов, І. М.; Горальчук, А. Б.; Мазуренко, І. К.; Шульга, О. С.; Каратаєва, Є. О.; Мельник, О. Ю.; Крапивницька, І. О.; Чорна, А. І.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Боковець, С. П. |
2013 | Обґрунтування рецептурного складу напівфабрикатів для десертної продукції на основі молочної та плодово-ягідної сировини | Плотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П. П. |