Browsing by Author Гринченко, Н. Г.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 44  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-05-15Актуальні проблеми використання харчових інгредієнтів у технологіях копченостейЯнчева, М. О.; Гринченко, Н. Г.; Інжиянц, А. Т.
2023Використання нативних та модифікованих крохмалів в технології соусів термостабільнихЯнушкевич, О. М.; Гринченко, Н. Г.
2016Вплив стабілізаційних розчинів на втрати маси м’яса птиці під час розморожуванняОнищенко, В. М.; Гринченко, Н. Г.; Большакова, В. А.
2017Дослідження властивостей стабілізаційної системи в межах виробництва морозиваПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.
2014-05-22Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білківКамсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г.; Дроменко, О. Б.
2009Дослідження закономірностей сорбції іонів кальцію із розчинів кальцієвмісних солей у рамках отримання молока з регульованим сольовим складомПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П.П.
2011Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировиниГринченко, Н. Г.; Плотнікова, Р. В.; Пивоваров, П. П.
2016Дослідження структурно-механічних показників сиру кисломолочного, одержаного шляхом керованої коагуляції білків молокаГринченко, Н. Г.; Тютюкова, Д. О.
2015Експертна оцінка технології молока знежиреного з регульованим складом сольової системиГринченко, Н. Г.; Науменко, О. Ю.; Тютюкова, Д. О.
2020Конспект лекцій з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології»Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Горальчук, А. Б.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Перцевой, Ф. В.; Рябець, О. Ю.; Черемська, Т. В.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Мельник, О. Ю.; Боковець, С. П.
2022Методологія конструювання харчової продукціїГринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Гринченко, Н. Г.; Діхтярь, А. М.
2021Методологія наукових дослідженьЛадика, В. І.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Гурський, П. В.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Сукманов, В. О.; Демідов, І. М.; Горальчук, А. Б.; Мазуренко, І. К.; Шульга, О. С.; Каратаєва, Є. О.; Мельник, О. Ю.; Крапивницька, І. О.; Чорна, А. І.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Боковець, С. П.
2012Обґрунтування технологічних параметрів отримання напівфабрикатів десертної продукції на основі молочної та плодово-ягідної сировиниПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П. П.
2021Обґрунтування умов та термінів зберігання соусів термостабільних на основі молочної сировиниЯнушкевич, О. І.; Радченко, А. Е.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, Є. П.
2020Перспективи використання маринадів у технології напівфабрикатів із м’яса птиціБєляєв, В. О.; Гринченко, Н. Г.; Никифоров, Р. П.
2016Перспективи використання м’яса коней у технології делікатесної продукціїГринченко, Н. Г.; Онищенко, В. М.; Большакова, В. А.
2013Перспективи розвитку та стратегії інноваційної підготовки студентівЯнчева, М. О.; Гринченко, Н. Г.
2021Перспективний розвиток органічного виробництва в УкраїніГринченко, Н. Г.
2015Перспективний розвиток органічного виробництва в УкраїніГринченко, Н. Г.; Бондаренко, В. А.
2013Перспективні напрями розширення асортименту виробів із м’яса кроликівГринченко, Н. Г.; Шишко, І. В.