Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Гринченко, Н. Г.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 44
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019-05-15
Актуальні проблеми використання харчових інгредієнтів у технологіях копченостей
Янчева, М. О.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Інжиянц, А. Т.
2023
Використання нативних та модифікованих крохмалів в технології соусів термостабільних
Янушкевич, О. М.
;
Гринченко, Н. Г.
2016
Вплив стабілізаційних розчинів на втрати маси м’яса птиці під час розморожування
Онищенко, В. М.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Большакова, В. А.
2017
Дослідження властивостей стабілізаційної системи в межах виробництва морозива
Плотнікова, Р. В.
;
Гринченко, Н. Г.
2014-05-22
Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків
Камсуліна, Н. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Дроменко, О. Б.
2009
Дослідження закономірностей сорбції іонів кальцію із розчинів кальцієвмісних солей у рамках отримання молока з регульованим сольовим складом
Плотнікова, Р. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Пивоваров, П.П.
2011
Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини
Гринченко, Н. Г.
;
Плотнікова, Р. В.
;
Пивоваров, П. П.
2016
Дослідження структурно-механічних показників сиру кисломолочного, одержаного шляхом керованої коагуляції білків молока
Гринченко, Н. Г.
;
Тютюкова, Д. О.
2015
Експертна оцінка технології молока знежиреного з регульованим складом сольової системи
Гринченко, Н. Г.
;
Науменко, О. Ю.
;
Тютюкова, Д. О.
2020
Конспект лекцій з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології»
Пивоваров, П. П.
;
Гринченко, О. О.
;
Пивоваров, Є. П.
;
Горальчук, А. Б.
;
Тищенко, О. П.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Перцевой, Ф. В.
;
Рябець, О. Ю.
;
Черемська, Т. В.
;
Нагорний, О. Ю.
;
Омельченко, С. Б.
;
Мельник, О. Ю.
;
Боковець, С. П.
2022
Методологія конструювання харчової продукції
Гринченко, О. О.
;
Пивоваров, Є. П.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Діхтярь, А. М.
2021
Методологія наукових досліджень
Ладика, В. І.
;
Шильман, Л. З.
;
Перцевой, Ф. В.
;
Пивоваров, П. П.
;
Гринченко, О. О.
;
Гурський, П. В.
;
Тищенко, О. П.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Сукманов, В. О.
;
Демідов, І. М.
;
Горальчук, А. Б.
;
Мазуренко, І. К.
;
Шульга, О. С.
;
Каратаєва, Є. О.
;
Мельник, О. Ю.
;
Крапивницька, І. О.
;
Чорна, А. І.
;
Нагорний, О. Ю.
;
Омельченко, С. Б.
;
Боковець, С. П.
2012
Обґрунтування технологічних параметрів отримання напівфабрикатів десертної продукції на основі молочної та плодово-ягідної сировини
Плотнікова, Р. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Пивоваров, П. П.
2021
Обґрунтування умов та термінів зберігання соусів термостабільних на основі молочної сировини
Янушкевич, О. І.
;
Радченко, А. Е.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Пивоваров, Є. П.
2020
Перспективи використання маринадів у технології напівфабрикатів із м’яса птиці
Бєляєв, В. О.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Никифоров, Р. П.
2016
Перспективи використання м’яса коней у технології делікатесної продукції
Гринченко, Н. Г.
;
Онищенко, В. М.
;
Большакова, В. А.
2013
Перспективи розвитку та стратегії інноваційної підготовки студентів
Янчева, М. О.
;
Гринченко, Н. Г.
2021
Перспективний розвиток органічного виробництва в Україні
Гринченко, Н. Г.
2015
Перспективний розвиток органічного виробництва в Україні
Гринченко, Н. Г.
;
Бондаренко, В. А.
2013
Перспективні напрями розширення асортименту виробів із м’яса кроликів
Гринченко, Н. Г.
;
Шишко, І. В.