Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Гринченко, Н. Г.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 66
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019-05-15
Актуальні проблеми використання харчових інгредієнтів у технологіях копченостей
Янчева, М. О.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Інжиянц, А. Т.
2024-04
Аналіз рецептурного складу рослинного м'яса
Гринченко, Н. Г.
;
Ільїна, К. В.
2023
Використання нативних та модифікованих крохмалів в технології соусів термостабільних
Янушкевич, О. М.
;
Гринченко, Н. Г.
2013
Використання СО2-екстрактів спецій у технологіях м’ясних продуктів
Камсуліна, Н. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Большакова, В. А.
2016
Вплив стабілізаційних розчинів на втрати маси м’яса птиці під час розморожування
Онищенко, В. М.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Большакова, В. А.
2024
Відповідальне споживання та виробництво: реалізація в нових поколіннях харчової продукції
Гринченко, О. О.
;
Фощан, А. Л.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Радченко, А. Е.
2014
Дослідження властивостей м’ясних систем із використанням гідроколоїдів
Большакова, В. А.
;
Гринченко, Н. Г.
2017
Дослідження властивостей стабілізаційної системи в межах виробництва морозива
Плотнікова, Р. В.
;
Гринченко, Н. Г.
2014-05-22
Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків
Камсуліна, Н. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Дроменко, О. Б.
2009
Дослідження закономірностей сорбції іонів кальцію із розчинів кальцієвмісних солей у рамках отримання молока з регульованим сольовим складом
Плотнікова, Р. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Пивоваров, П.П.
2015
Дослідження показників якості та безпечності десертної продукції з використанням молочної та плодово-ягідної сировини
Плотнікова, Р. В.
;
Гринченко, Н. Г.
2011
Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини
Гринченко, Н. Г.
;
Плотнікова, Р. В.
;
Пивоваров, П. П.
2016
Дослідження структурно-механічних показників сиру кисломолочного, одержаного шляхом керованої коагуляції білків молока
Гринченко, Н. Г.
;
Тютюкова, Д. О.
2015
Дослідження функціонально-технологічних властивостей нових видів рослинних білків
Камсуліна, Н. В.
;
Гринченко, Н. Г.
2015
Експертна оцінка технології молока знежиреного з регульованим складом сольової системи
Гринченко, Н. Г.
;
Науменко, О. Ю.
;
Тютюкова, Д. О.
2015
Застосування інформаційних ресурсів у процесі викладання дисциплін професійного спрямування
Большакова, В. А.
;
Гринченко, Н. Г.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування, розроблення технологій харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для закладів ресторанної індустрії сучасних форматів" (остаточний)
Гринченко, О. О.
;
Пивоваров, Є. П.
;
Колеснікова, М. Б.
;
Юрченко, С. Л.
;
Андрєєва, С. С.
;
Радченко, А. Е.
;
Діхтярь, А. М.
;
Дегтяр, В. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Біляєв, В. О.
;
Янушкевич, О. І.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Наукові та прикладні основи виробництва харчових продуктів з використанням рослинних білків" (остаточний)
Камсуліна, Н. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Янчева, М. О.
;
Онищенко, В. М.
;
Головко, Т. М.
;
Большакова, В. А.
;
Дроменко, О. Б.
;
Желєва, Т. С.
;
Даюб Антанаус Антанаус Набіх
;
Перцевий, Ф. В.
;
Омельченко, С. Б.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка технології напівфабрикатів м`ясних реструктурованих заморожених" (остаточний)
Янчева, М. О.
;
Большакова, В. А.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Онищенко, В. М.
;
Головко, Т. М.
;
Дроменко, О. Б.
;
Желєва, Т. С.
;
Інжиянц, А. Т.
;
Мороз, Д. Д.
;
Богадиця, О. О.
2024
Звіт про науково-дослідну роботу «Наукові та практичні аспекти запровадження принципів ощадливого виробництва (Lean Production) в технологіях продукції м’ясопереробної галузі» (остаточний)
Онищенко, В. М.
;
Черевко, О. І.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Янчева, М. О.
;
Головко, Т. М.
;
Большакова, В. А.
;
Дроменко, О. Б.
;
Желєва, Т. С.
;
Онищенко, А. В.
;
Інжиянц, С. Т.
;
Янушкевич, О. І.
;
Біляєв, В. О.
;
Шолудько, С. О.