Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5692
Title: | Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини |
Authors: | Гринченко, Н. Г. Плотнікова, Р. В. Пивоваров, П. П. |
Keywords: | напівфабрикати;молочна сировина;плодово-ягідної сировина;якість;безпечність;солодкі страви |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Гринченко Н. Г., Плотнікова Р. В., Пивоваров П. П. Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). С. 3-9. |
Abstract: | Досліджено показники якості та безпечності напівфабрикатів для
солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини:
органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні, токсикологічні. Встановлено,
що за показниками безпеки напівфабрикати відповідають вимогам чинної
нормативної документації. The indexes of quality and safety of ready-to-cook foods are investigational for sweet dishes on the basis of suckling and fruit’s raw material: organolep-tical, physical and chemical, microbiological, toxicological. It is set that after the indexes of safety ready-to-cook foods answer the requirements of operating normative document. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5692 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_3.pdf | 173.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.