Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36905
Название: Вплив стабілізаційних розчинів на втрати маси м’яса птиці під час розморожування
Авторы: Онищенко, В. М.
Гринченко, Н. Г.
Большакова, В. А.
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Онищенко В. М., Гринченко Н. Г., Большакова В. А. Вплив стабілізаційних розчинів на втрати маси м’яса птиці під час розморожування. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 133-135.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36905
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_133-135.pdf133.47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.