Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36905
Title: Вплив стабілізаційних розчинів на втрати маси м’яса птиці під час розморожування
Authors: Онищенко, В. М.
Гринченко, Н. Г.
Большакова, В. А.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Онищенко В. М., Гринченко Н. Г., Большакова В. А. Вплив стабілізаційних розчинів на втрати маси м’яса птиці під час розморожування. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 133-135.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36905
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_133-135.pdf133.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.