Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53903
Title: Аналіз рецептурного складу рослинного м'яса
Authors: Гринченко, Н. Г.
Ільїна, К. В.
Issue Date: Apr-2024
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Гринченко Н. Г., Ільїна К. В. Аналіз рецептурного складу рослинного м'яса. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 74.
Abstract: The prospects for the development of technology of plant-based meat product have been studied. The recipe composition was analyzed and the functional properties of each recipe component were determined
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53903
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-74.pdf110.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.