Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38745
Title: Використання нативних та модифікованих крохмалів в технології соусів термостабільних
Authors: Янушкевич, О. М.
Гринченко, Н. Г.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Янушкевич О. М., Гринченко Н. Г. Використання нативних та модифікованих крохмалів в технології соусів термостабільних. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 160-161
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38745
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-161-162.pdf185.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.