Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Бідюк, Д. О.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 22
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Вивчення впливу технологічних факторів на ефективну в’язкість розчинів фурцеларану
Душенок, Д. К.
;
Бідюк, Д. О.
;
Перцевой, Ф. В.
2011
Вивчення мікроструктури емульсії на основі ядра соняшникового насіння
Гурський, П. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Перцевой, Ф. В.
2016
Вивчення міцності змішаних драглів на основі фурцеларану
Душенок, Д. К.
;
Бідюк, Д. О.
;
Гарнцарек, Б. Ч.
;
Перцевой, Ф. В.
2017
Вологий корм для собак з функціональним компонентом - розторопшою плямистою
Шакула, О. О.
;
Новікова, В. Є.
;
Піх, Л. О.
;
Бідюк, Д. О.
2009
Дослідження вмісту сухих речовин у екстракті при водно-тепловій обробці ядра соняшника
Перцевой, Ф. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Гурський, П. В.
2011
Дослідження вологоутримуючої здатності білково-жирової емульсії на основі ядра соняшникового насіння
Перцевой, Ф. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Катречко, Н. В.
2009
Дослідження впливу агару на реологічні характеристики паст закусочних
Гурський, П. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Перцевой, Ф. В.
2011
Дослідження впливу агату на процес дегідратації пасти закусочної за допомогою диференціальної термогравіметрії
Гурський, П. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Перцевий, Ф. В.
2014
Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного
Бідюк, Д. О.
;
Гурський, П. В.
;
Обозна, М. В.
;
Перцевой, Ф. В.
2014
Дослідження впливу екструзії на деякі функціональні та технологічні властивості продуктів переробки зернової сировини
Бідюк, Д. О.
;
Шакула, О. О.
;
Коваленко, А. В.
2016
Дослідження впливу олії рафінованої на реологічні характеристики сирної пасти
Гурський, П. В.
;
Перцевий, Ф. В.
;
Бідюк, Д. О.
2014
Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної
Гурський, П. В.
;
Перцевий, Ф. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Обозна, М. В.
2013
Дослідження впливу рецептурних компонентів на тривалість структуроутворення модельної системи паст закусочних
Гурський, П. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Перцевой, Ф. В.
2011-05-19
Дослідження втрат ліпідів під час гідротермообробки ядра соняшникового насіння
Гарнцарек, З.
;
Гарнцарек, Б.
;
Бідюк, Д. О.
;
Перцевой, Ф. В.
2011
Дослідження втрат речовин за гідротермічної обробки ядра соняшникового насіння
Гурський, П. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Перцевой, Ф. В.
2010
Дослідження граничного напруження зсуву напівфабрикату сирного кисломолочного з використанням ядра соняшникового насіння
Перцевой, Ф. В.
;
Бідюк, Д. О.
2016
Дослідження реологічних характеристик пасти закусочної
Гурський, П. В.
;
Перцевий, Ф. В.
;
Бідюк, Д. О.
2019
Дослідження стану води в сирній масі методом ядерно-магнітного резонансу
Гурський, П. В.
;
Перцевой, Ф. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Кондрашина, Л. А.
2010
Дослідження структурно-механічних властивостей сиру кисломолочного та напівфабрикату сирного кисломолочного на його основі
Перцевой, Ф. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Катречко, Н. В.
2016
Дослідження температури плавлення гелів з використанням фурцелларану та желатину
Душенок, Д. К.
;
Бідюк, Д. О.
;
Перцевой, Ф. В.
;
Кривонос, М. П.