Browsing by Author Бідюк, Д. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 22  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Вивчення впливу технологічних факторів на ефективну в’язкість розчинів фурцеларануДушенок, Д. К.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.
2011Вивчення мікроструктури емульсії на основі ядра соняшникового насінняГурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.
2016Вивчення міцності змішаних драглів на основі фурцеларануДушенок, Д. К.; Бідюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Перцевой, Ф. В.
2017Вологий корм для собак з функціональним компонентом - розторопшою плямистоюШакула, О. О.; Новікова, В. Є.; Піх, Л. О.; Бідюк, Д. О.
2009Дослідження вмісту сухих речовин у екстракті при водно-тепловій обробці ядра соняшникаПерцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Гурський, П. В.
2011Дослідження вологоутримуючої здатності білково-жирової емульсії на основі ядра соняшникового насінняПерцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Катречко, Н. В.
2009Дослідження впливу агару на реологічні характеристики паст закусочнихГурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.
2011Дослідження впливу агату на процес дегідратації пасти закусочної за допомогою диференціальної термогравіметріїГурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевий, Ф. В.
2014Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочногоБідюк, Д. О.; Гурський, П. В.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.
2014Дослідження впливу екструзії на деякі функціональні та технологічні властивості продуктів переробки зернової сировиниБідюк, Д. О.; Шакула, О. О.; Коваленко, А. В.
2016Дослідження впливу олії рафінованої на реологічні характеристики сирної пастиГурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О.
2014Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочноїГурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Обозна, М. В.
2013Дослідження впливу рецептурних компонентів на тривалість структуроутворення модельної системи паст закусочнихГурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.
2011-05-19Дослідження втрат ліпідів під час гідротермообробки ядра соняшникового насінняГарнцарек, З.; Гарнцарек, Б.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.
2011Дослідження втрат речовин за гідротермічної обробки ядра соняшникового насінняГурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.
2010Дослідження граничного напруження зсуву напівфабрикату сирного кисломолочного з використанням ядра соняшникового насінняПерцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.
2016Дослідження реологічних характеристик пасти закусочноїГурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О.
2019Дослідження стану води в сирній масі методом ядерно-магнітного резонансуГурський, П. В.; Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Кондрашина, Л. А.
2010Дослідження структурно-механічних властивостей сиру кисломолочного та напівфабрикату сирного кисломолочного на його основіПерцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Катречко, Н. В.
2016Дослідження температури плавлення гелів з використанням фурцелларану та желатинуДушенок, Д. К.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Кривонос, М. П.