Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48484
Title: Дослідження впливу агату на процес дегідратації пасти закусочної за допомогою диференціальної термогравіметрії
Other Titles: Исследование агара на процесс дегидратации пасты закусочной с помощью дифференциальной термогравиметрии
Investigation of the effect agar on dehydration paste snack with differential TG
Authors: Гурський, П. В.
Бідюк, Д. О.
Перцевий, Ф. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Гурський П. В., Бідюк Д. О., Перцевий Ф. В. Дослідження впливу агату на процес дегідратації пасти закусочної за допомогою диференціальної термогравіметрії. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 179-186.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119
Abstract: Термогравіметричним методом досліджено вплив концентрації агару на втрати маси та швидкість перетворень, що відбуваються в закусочній пасті за постійної швидкості її нагрівання за неізотермічних умов. Встановлено вплив агару на діапазони дегідратації, які відбуваються під час теплової обробки пасти закусочної та залежать від різних форм зв'язку вологи.
Термогравиметрическим методом исследовано влияние концентрации агара на потери массы и скорость преобразований, которые происходят в закусочной пасте при постоянной скорости ее нагревания в неизотермических условиях. Установлено влияние агара на диапазоны дегидратации, которые происходят во время тепловой обработки пасты закусочной и зависят от различных форм связи влаги.
Thermogravimetric method investigated the effect of agar concentration on the rate of mass loss and changes that take place in a diner pasta at a constant rate of heating in nonisothermal conditions. The effect of agar on the ranges of dehydration, that occur during thermal processing pasta diner and depend on various forms of moisture.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48484
Appears in Collections:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_119_2011_27.pdf292.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.