Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3687
Title: Дослідження реологічних характеристик пасти закусочної
Other Titles: Исследование реологических характеристикпасты закусочной
Research rheological characteristicspastes diner
Authors: Гурський, П. В.
Перцевий, Ф. В.
Бідюк, Д. О.
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Гурський П. В., Перцевой Ф. В., Бідюк Д. О. Дослідження реологічних характеристик пасти закусочної. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (2). С. 13-17.
Series/Report no.: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (2)
Abstract: За допомогою елатопластометра Толстого Д.М. досліджено реологічні характеристики пасти закусочної на основі сиру кисломолочного нежирного та їх залежність від вмісту сиру кисломолочного в рецептурі. Встановлена залежність еластичності, пластичності та пругкості готового продукту від вмісту сиру кисломолочного нежирного.
С помощью елатопластометра Толстого Д.М. исследованы реологические характеристики пасты закусочной на основе творога нежирного и их зависимость от содержания творога в рецептуре. Установлена зависимость эластичности, пластичности и упругости готового продукта от содержания творога нежирного.
With the help of the device Tolstoi D.M. The rheological characteristics of the paste diner based on low-fat cottage cheese, and their dependence on the content of cottage cheese in recipes. The dependence of the elasticity of the finished product plasticity and elasticity of the content of low-fat cottage cheese.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3687
Appears in Collections:№ 1 (2)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf826.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.