Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6271
Title: Дослідження граничного напруження зсуву напівфабрикату сирного кисломолочного з використанням ядра соняшникового насіння
Authors: Перцевой, Ф. В.
Бідюк, Д. О.
Keywords: ядро соняшникового насіння;сир кисломолочний;граничне напруження зсуву (ГНЗ);білково-жирова емульсія (БЖЕ)
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Перцевой Ф. В., Бідюк Д. О. Дослідження граничного напруження зсуву напівфабрикату сирного кисломолочного з використанням ядра соняшникового насіння. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 30-37.
Abstract: Досліджено граничне напруження зсуву (ГНЗ) сиру кисломолочного як аналогу та напівфабрикату сирного кисломолочного (НСК) з використанням білково-жирової емульсії (БЖЕ) на основі ядра соняшникового насіння.
A study of emulsifying capacity and stability of protein-fat emulsion on the basis of sunflower seed kernels, depending on the acidity. The influence of the concentration of oil phase on the emulsifying properties of protein-fat emulsion.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6271
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_7.pdf197.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.