Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6271
Title: | Дослідження граничного напруження зсуву напівфабрикату сирного кисломолочного з використанням ядра соняшникового насіння |
Authors: | Перцевой, Ф. В. Бідюк, Д. О. |
Keywords: | ядро соняшникового насіння;сир кисломолочний;граничне напруження зсуву (ГНЗ);білково-жирова емульсія (БЖЕ) |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Перцевой Ф. В., Бідюк Д. О. Дослідження граничного напруження зсуву напівфабрикату сирного кисломолочного з використанням ядра соняшникового насіння. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 30-37. |
Abstract: | Досліджено граничне напруження зсуву (ГНЗ) сиру кисломолочного
як аналогу та напівфабрикату сирного кисломолочного (НСК) з
використанням білково-жирової емульсії (БЖЕ) на основі ядра соняшникового
насіння. A study of emulsifying capacity and stability of protein-fat emulsion on the basis of sunflower seed kernels, depending on the acidity. The influence of the concentration of oil phase on the emulsifying properties of protein-fat emulsion. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6271 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_7.pdf | 197.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.