Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31013
Title: Дослідження впливу екструзії на деякі функціональні та технологічні властивості продуктів переробки зернової сировини
Other Titles: Исследование влияния экструзии на некоторые функциональные и технологические свойства продуктов переработки зернового сырья
Research of extrusion influence on some functional and technical properties of grain processing products
Authors: Бідюк, Д. О.
Шакула, О. О.
Коваленко, А. В.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Бідюк Д. О. , Шакула О. О. , Коваленко А. В. Дослідження впливу екструзії на деякі функціональні та технологічні властивості продуктів переробки зернової сировини. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 274-280
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Abstract: У статті наведені дослідження щодо впливу екструзії на водо- та жироутримувальну здатність, а також деякі технологічні властивості порошкоподібних продуктів переробки вихідної та екструдованої зернової сировини. На підставі проведених досліджень запропоновано використання здрібненої екструдованої зернової сировини у складі вологих пастоподібних кормів для домашніх тварин
В статье приведены исследования относительно влияния экструзии на водо- и жироудерживающую способность, а также некоторые технологические показатели порошковидных продуктов переработки исходного и экструдированного зернового сырья. Основываясь на проведенных исследованиях, предложено использование измельченного экструдированного зернового сырья в составе влажных пастообразных кормов для домашних животных
Research of extrusion influence on water and fat-holding capacity and some technological criteria of powdered original and extruded grain processing products were considered in the article. Usage of milled extruded grain raw materials as part of wet pasteous feed for pets was proposed basing on conducted research
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31013
Appears in Collections:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№152_2014_42.pdf238.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.