Browsing by Author Большакова, В. А.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 38  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробівКамсуліна, Н. В.; Ільдірова, С. К.; Большакова, В. А.
2013Вивчення антиоксидантних властивостей водно-спиртових розчинів районованих рослинБольшакова, В. А.; Полная, В. І.; Олейников, І. І.
2011Вивчення пребіотичних властивостей заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів із композицією "КріоЛакт"Янчева, М. О.; Большакова, В. А.; Яковлева, Ю. В.
2011Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробівКамсуліна, Н. В.; Ільдірова, С. К.; Большакова, В. А.
2023Використання уміші «КrioMeat» СК 003 у складі м'ясних заморожених напівфабрикатівЖелєва, Т. С.; Большакова, В. А.; Янчева, М. О.
2016Вплив стабілізаційних розчинів на втрати маси м’яса птиці під час розморожуванняОнищенко, В. М.; Гринченко, Н. Г.; Большакова, В. А.
2019-05-15Дослідження показників якості посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів) із використанням комплексного стабілізатораБольшакова, В. А.; Дроменко, О. Б.
2023Дослідження стабільності регульованим вмістом жирової фазиБольшакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.
2016Дослідження функціонально-технологічних властивостей добавок полісахаридної природиБольшакова, В. А.; Онищенко, В. М.; Скуріхіна, Л. А.
2011Дослідження фізико-хімічних властивостей м'ясних паштетівБольшакова, В. А.; Попова, М.
2015Забезпечення безпечності м’ясної продукції на підприємствах м’ясопереробної галузіБольшакова, В. А.; Сторожок, С. Є.
2011Забезпечення якості та безпечності м‟ясної продукції на підприємствах м‟ясопереробної галузіБольшакова, В. А.; Марков, Р.; Сідельова, С.
2011-05-19Можливості використання нетрадиційної субпродуктової сировини в технологіях паштетних консервівСкуріхіна, Л. А.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.
2023Обгрунтування раціональних параметрів виробництва сушених виробів з м’яса птиціБольшакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Онищенко, В. М.
2020Обґрунтування способів і режимів теплової обробки нагетсівБольшакова, В. А.; Дроменко, В. М.; Онищенко, О. Б.
2021Особливості маринування під час виготовлення виробів із сушеного м’ясаБольшакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Онищенко, В. М.
2016Перспективи використання м’яса коней у технології делікатесної продукціїГринченко, Н. Г.; Онищенко, В. М.; Большакова, В. А.
2014-05-22Перспективні напрями застосування субпродуктів ІІ категорії в технологіях ліверних ковбасСкуріхіна, Л. А.; Большакова, В. А.
2013Практична підготовка як основа успішного працевлаштуванняЯнчева, М. О.; Камсуліна, Н. В.; Большакова, В. А.
2012Проблеми використання ізольованих препаратів целюлози в м’ясних системахКамсуліна, Н. В.; Большакова, В. А.