Перегляд зібрання за групою - Автори Большакова, В. А.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 59  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2010Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробівКамсуліна, Н. В.; Ільдірова, С. К.; Большакова, В. А.
2013Вивчення антиоксидантних властивостей водно-спиртових розчинів районованих рослинБольшакова, В. А.; Полная, В. І.; Олейников, І. І.
2014Вивчення властивостей гідроколоїдів під час процесу заморожування-розморожуванняЯнчева, М. О.; Большакова, В. А.; Желєва, Т. С.
2011Вивчення пребіотичних властивостей заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів із композицією "КріоЛакт"Янчева, М. О.; Большакова, В. А.; Яковлева, Ю. В.
2011Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробівКамсуліна, Н. В.; Ільдірова, С. К.; Большакова, В. А.
2013Використання СО2-екстрактів спецій у технологіях м’ясних продуктівКамсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г.; Большакова, В. А.
2023Використання уміші «КrioMeat» СК 003 у складі м'ясних заморожених напівфабрикатівЖелєва, Т. С.; Большакова, В. А.; Янчева, М. О.
2016Вплив стабілізаційних розчинів на втрати маси м’яса птиці під час розморожуванняОнищенко, В. М.; Гринченко, Н. Г.; Большакова, В. А.
2014Дослідження властивостей м’ясних систем із використанням гідроколоїдівБольшакова, В. А.; Гринченко, Н. Г.
2019-05-15Дослідження показників якості посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів) із використанням комплексного стабілізатораБольшакова, В. А.; Дроменко, О. Б.
2023Дослідження стабільності регульованим вмістом жирової фазиБольшакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.
2016Дослідження функціонально-технологічних властивостей добавок полісахаридної природиБольшакова, В. А.; Онищенко, В. М.; Скуріхіна, Л. А.
2011Дослідження фізико-хімічних властивостей м'ясних паштетівБольшакова, В. А.; Попова, М.
2015Забезпечення безпечності м’ясної продукції на підприємствах м’ясопереробної галузіБольшакова, В. А.; Сторожок, С. Є.
2011Забезпечення якості та безпечності м‟ясної продукції на підприємствах м‟ясопереробної галузіБольшакова, В. А.; Марков, Р.; Сідельова, С.
2018Застосування творчих рішень під час виконання курсового проекту з дисципліни «Технології галузі»Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.
2015Застосування інформаційних ресурсів у процесі викладання дисциплін професійного спрямуванняБольшакова, В. А.; Гринченко, Н. Г.
2016Звіт з науково-дослідницької роботи «Наукове обґрунтування технології заморожених м'ясних напівфабрикатів з використанням харчових інгредієнтів кріопротекторної дії» (заключний звіт)Янчева, М. О.; Гринченко, О. О.; Скуріхіна, Л. А.; Камсуліна, Н. В.; Онищенко, В. М.; Гринченко, Н. Г.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Олійник, Н. О.; Школьна, І. С.; Дроздов, О. А.; Бердник, С. Г.
2018Звіт з науково-дослідницької роботи «Наукові основи технології продуктів тваринного походження спеціального призначення» (заключний звіт)Янчева, М. О.; Скуріхіна, Л. А.; Камсуліна, Н. В.; Онищенко, В. М.; Гринченко, Н. Г.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Бударіна, А.; Галушко, Н. О.; Погорелов, М. О.; Ізвеков, Є. М.; Пеньков, О. М.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Наукові та прикладні основи виробництва харчових продуктів з використанням рослинних білків" (остаточний)Камсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г.; Янчева, М. О.; Онищенко, В. М.; Головко, Т. М.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Даюб Антанаус Антанаус Набіх; Перцевий, Ф. В.; Омельченко, С. Б.