Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2010 | Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробів | Камсуліна, Н. В.; Ільдірова, С. К.; Большакова, В. А. |
2013 | Вивчення антиоксидантних властивостей водно-спиртових розчинів районованих рослин | Большакова, В. А.; Полная, В. І.; Олейников, І. І. |
2014 | Вивчення властивостей гідроколоїдів під час процесу заморожування-розморожування | Янчева, М. О.; Большакова, В. А.; Желєва, Т. С. |
2011 | Вивчення пребіотичних властивостей заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів із композицією "КріоЛакт" | Янчева, М. О.; Большакова, В. А.; Яковлева, Ю. В. |
2011 | Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробів | Камсуліна, Н. В.; Ільдірова, С. К.; Большакова, В. А. |
2013 | Використання СО2-екстрактів спецій у технологіях м’ясних продуктів | Камсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г.; Большакова, В. А. |
2023 | Використання уміші «КrioMeat» СК 003 у складі м'ясних заморожених напівфабрикатів | Желєва, Т. С.; Большакова, В. А.; Янчева, М. О. |
2016 | Вплив стабілізаційних розчинів на втрати маси м’яса птиці під час розморожування | Онищенко, В. М.; Гринченко, Н. Г.; Большакова, В. А. |
2014 | Дослідження властивостей м’ясних систем із використанням гідроколоїдів | Большакова, В. А.; Гринченко, Н. Г. |
2019-05-15 | Дослідження показників якості посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів) із використанням комплексного стабілізатора | Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б. |
2023 | Дослідження стабільності регульованим вмістом жирової фази | Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С. |
2016 | Дослідження функціонально-технологічних властивостей добавок полісахаридної природи | Большакова, В. А.; Онищенко, В. М.; Скуріхіна, Л. А. |
2011 | Дослідження фізико-хімічних властивостей м'ясних паштетів | Большакова, В. А.; Попова, М. |
2015 | Забезпечення безпечності м’ясної продукції на підприємствах м’ясопереробної галузі | Большакова, В. А.; Сторожок, С. Є. |
2011 | Забезпечення якості та безпечності м‟ясної продукції на підприємствах м‟ясопереробної галузі | Большакова, В. А.; Марков, Р.; Сідельова, С. |
2018 | Застосування творчих рішень під час виконання курсового проекту з дисципліни «Технології галузі» | Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б. |
2015 | Застосування інформаційних ресурсів у процесі викладання дисциплін професійного спрямування | Большакова, В. А.; Гринченко, Н. Г. |
2016 | Звіт з науково-дослідницької роботи «Наукове обґрунтування технології заморожених м'ясних напівфабрикатів з використанням харчових інгредієнтів кріопротекторної дії» (заключний звіт) | Янчева, М. О.; Гринченко, О. О.; Скуріхіна, Л. А.; Камсуліна, Н. В.; Онищенко, В. М.; Гринченко, Н. Г.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Олійник, Н. О.; Школьна, І. С.; Дроздов, О. А.; Бердник, С. Г. |
2018 | Звіт з науково-дослідницької роботи «Наукові основи технології продуктів тваринного походження спеціального призначення» (заключний звіт) | Янчева, М. О.; Скуріхіна, Л. А.; Камсуліна, Н. В.; Онищенко, В. М.; Гринченко, Н. Г.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Бударіна, А.; Галушко, Н. О.; Погорелов, М. О.; Ізвеков, Є. М.; Пеньков, О. М. |
2022 | Звіт про науково-дослідну роботу "Наукові та прикладні основи виробництва харчових продуктів з використанням рослинних білків" (остаточний) | Камсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г.; Янчева, М. О.; Онищенко, В. М.; Головко, Т. М.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Даюб Антанаус Антанаус Набіх; Перцевий, Ф. В.; Омельченко, С. Б. |