Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Большакова, В. А.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 38
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2010
Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробів
Камсуліна, Н. В.
;
Ільдірова, С. К.
;
Большакова, В. А.
2013
Вивчення антиоксидантних властивостей водно-спиртових розчинів районованих рослин
Большакова, В. А.
;
Полная, В. І.
;
Олейников, І. І.
2011
Вивчення пребіотичних властивостей заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів із композицією "КріоЛакт"
Янчева, М. О.
;
Большакова, В. А.
;
Яковлева, Ю. В.
2011
Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробів
Камсуліна, Н. В.
;
Ільдірова, С. К.
;
Большакова, В. А.
2023
Використання уміші «КrioMeat» СК 003 у складі м'ясних заморожених напівфабрикатів
Желєва, Т. С.
;
Большакова, В. А.
;
Янчева, М. О.
2016
Вплив стабілізаційних розчинів на втрати маси м’яса птиці під час розморожування
Онищенко, В. М.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Большакова, В. А.
2019-05-15
Дослідження показників якості посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів) із використанням комплексного стабілізатора
Большакова, В. А.
;
Дроменко, О. Б.
2023
Дослідження стабільності регульованим вмістом жирової фази
Большакова, В. А.
;
Дроменко, О. Б.
;
Желєва, Т. С.
2016
Дослідження функціонально-технологічних властивостей добавок полісахаридної природи
Большакова, В. А.
;
Онищенко, В. М.
;
Скуріхіна, Л. А.
2011
Дослідження фізико-хімічних властивостей м'ясних паштетів
Большакова, В. А.
;
Попова, М.
2015
Забезпечення безпечності м’ясної продукції на підприємствах м’ясопереробної галузі
Большакова, В. А.
;
Сторожок, С. Є.
2011
Забезпечення якості та безпечності м‟ясної продукції на підприємствах м‟ясопереробної галузі
Большакова, В. А.
;
Марков, Р.
;
Сідельова, С.
2011-05-19
Можливості використання нетрадиційної субпродуктової сировини в технологіях паштетних консервів
Скуріхіна, Л. А.
;
Большакова, В. А.
;
Дроменко, О. Б.
2023
Обгрунтування раціональних параметрів виробництва сушених виробів з м’яса птиці
Большакова, В. А.
;
Дроменко, О. Б.
;
Онищенко, В. М.
2020
Обґрунтування способів і режимів теплової обробки нагетсів
Большакова, В. А.
;
Дроменко, В. М.
;
Онищенко, О. Б.
2021
Особливості маринування під час виготовлення виробів із сушеного м’яса
Большакова, В. А.
;
Дроменко, О. Б.
;
Онищенко, В. М.
2016
Перспективи використання м’яса коней у технології делікатесної продукції
Гринченко, Н. Г.
;
Онищенко, В. М.
;
Большакова, В. А.
2014-05-22
Перспективні напрями застосування субпродуктів ІІ категорії в технологіях ліверних ковбас
Скуріхіна, Л. А.
;
Большакова, В. А.
2013
Практична підготовка як основа успішного працевлаштування
Янчева, М. О.
;
Камсуліна, Н. В.
;
Большакова, В. А.
2012
Проблеми використання ізольованих препаратів целюлози в м’ясних системах
Камсуліна, Н. В.
;
Большакова, В. А.