Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36885
Title: Дослідження функціонально-технологічних властивостей добавок полісахаридної природи
Authors: Большакова, В. А.
Онищенко, В. М.
Скуріхіна, Л. А.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Большакова В. А., Онищенко В. М., Скуріхіна Л. А. Дослідження функціонально-технологічних властивостей добавок полісахаридної природи. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 97-98.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36885
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_97-98.pdf125.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.