Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24423
Title: Забезпечення якості та безпечності м‟ясної продукції на підприємствах м‟ясопереробної галузі
Authors: Марков, Р.
Сідельова, С.
metadata.dc.contributor.advisor: Большакова, В. А.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Марков Р., Сідельова С. Забезпечення якості та безпечності м‟ясної продукції на підприємствах м‟ясопереробної галузі. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Большакова В. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 96.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24423
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_96.pdf110.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.