Browsing by Author Балацька, Наталія Юріївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 24  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Концепція економіки вражень в розвитку підприємства ресторанного бізнесуБалацька, Наталія Юріївна
2010Методи організації основного виробництва. Визначення параметрів потокової лінії на підприємствах харчової промисловостіДавидова, Оксана Юріївна; Балацька, Наталія Юріївна
2013Методика проведення аналізу ABC-ХYZ в управлінні матеріальними запасамиМалюк, Людмила Петрівна; Балацька, Наталія Юріївна
2020Методичний підхід до визначення напряму розвитку підприємства ресторанного бізнесуБалацька, Наталія Юріївна
2020Методичний інструментарій оцінки впливу GETS-факторів на розвиток підприємства ресторанного бізнесуБалацька, Наталія Юріївна
2021Методологія ціннісно-орієнтованого управління розвитком підприємств ресторанного бізнесу: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук: 08.00.04 – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)Гросул, Вікторія Анатоліївна; Балацька, Наталія Юріївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Методологія ціннісно-орієнтованого управління розвитком підприємств ресторанного бізнесу: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук: 08.00.04. – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)Гросул, Вікторія Анатоліївна; Балацька, Наталія Юріївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2020Модель оцінки можливостей розвитку підприємств ресторанного бізнесу України в умовах пандемії COVID-2019Гросул, Вікторія Анатоліївна; Балацька, Наталія Юріївна
2012Моделювання виробничого процесу за допомогою методу сітьового планування та управлінняМалюк, Людмила Петрівна; Балацька, Наталія Юріївна; Варипаєва, Людмила Миронівна
2017Основи гостинностіБалацька, Наталія Юріївна
2022Основи гостинності: метод. вказівки, спец. 241 «Готельно-ресторанна справа»Скриннік, Вікторія Ігорівна; Калєнік, Ксенія Володимирівна; Балацька, Наталія Юріївна
2019Основи курортології та рекреаціїКалєнік, Ксенія Володимирівна; Балацька, Наталія Юріївна
2019Основи формування забезпечувального механізму розвитку підприємства ресторанного бізнесуБалацька, Наталія Юріївна
2019Оцінка проблемного простору розвитку підприємств ресторанного бізнесу на основі сучасних технологій нейролінгвістичного програмуванняБалацька, Наталія Юріївна
2019Оцінка соціокультурного простору розвитку підприємств ресторанного бізнесу в УкраїніБалацька, Наталія Юріївна
2016Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарстваТерешкін, Олег Георгійович; Балацька, Наталія Юріївна
2015Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарстваТерешкін, Олег Георгійович; Балацька, Наталія Юріївна
2020Ресторанний бізнес в умовах пандемії коронавірусу: проблеми та напрями трансформації моделей розвиткуБалацька, Наталія Юріївна
2011Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняМалюк, Людмила Петрівна; Балацька, Наталія Юріївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2020Формування моделі прийняття рішень щодо стратегічного розвитку підприємства ресторанного бізнесуБалацька, Наталія Юріївна