Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Балацька, Наталія Юріївна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 24
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Концепція економіки вражень в розвитку підприємства ресторанного бізнесу
Балацька, Наталія Юріївна
2010
Методи організації основного виробництва. Визначення параметрів потокової лінії на підприємствах харчової промисловості
Давидова, Оксана Юріївна
;
Балацька, Наталія Юріївна
2013
Методика проведення аналізу ABC-ХYZ в управлінні матеріальними запасами
Малюк, Людмила Петрівна
;
Балацька, Наталія Юріївна
2020
Методичний підхід до визначення напряму розвитку підприємства ресторанного бізнесу
Балацька, Наталія Юріївна
2020
Методичний інструментарій оцінки впливу GETS-факторів на розвиток підприємства ресторанного бізнесу
Балацька, Наталія Юріївна
2021
Методологія ціннісно-орієнтованого управління розвитком підприємств ресторанного бізнесу: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук: 08.00.04 – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)
Гросул, Вікторія Анатоліївна
;
Балацька, Наталія Юріївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021
Методологія ціннісно-орієнтованого управління розвитком підприємств ресторанного бізнесу: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук: 08.00.04. – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)
Гросул, Вікторія Анатоліївна
;
Балацька, Наталія Юріївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2020
Модель оцінки можливостей розвитку підприємств ресторанного бізнесу України в умовах пандемії COVID-2019
Гросул, Вікторія Анатоліївна
;
Балацька, Наталія Юріївна
2012
Моделювання виробничого процесу за допомогою методу сітьового планування та управління
Малюк, Людмила Петрівна
;
Балацька, Наталія Юріївна
;
Варипаєва, Людмила Миронівна
2017
Основи гостинності
Балацька, Наталія Юріївна
2022
Основи гостинності: метод. вказівки, спец. 241 «Готельно-ресторанна справа»
Скриннік, Вікторія Ігорівна
;
Калєнік, Ксенія Володимирівна
;
Балацька, Наталія Юріївна
2019
Основи курортології та рекреації
Калєнік, Ксенія Володимирівна
;
Балацька, Наталія Юріївна
2019
Основи формування забезпечувального механізму розвитку підприємства ресторанного бізнесу
Балацька, Наталія Юріївна
2019
Оцінка проблемного простору розвитку підприємств ресторанного бізнесу на основі сучасних технологій нейролінгвістичного програмування
Балацька, Наталія Юріївна
2019
Оцінка соціокультурного простору розвитку підприємств ресторанного бізнесу в Україні
Балацька, Наталія Юріївна
2016
Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства
Терешкін, Олег Георгійович
;
Балацька, Наталія Юріївна
2015
Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства
Терешкін, Олег Георгійович
;
Балацька, Наталія Юріївна
2020
Ресторанний бізнес в умовах пандемії коронавірусу: проблеми та напрями трансформації моделей розвитку
Балацька, Наталія Юріївна
2011
Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Малюк, Людмила Петрівна
;
Балацька, Наталія Юріївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2020
Формування моделі прийняття рішень щодо стратегічного розвитку підприємства ресторанного бізнесу
Балацька, Наталія Юріївна