Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10693
Title: | Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства |
Authors: | Терешкін, Олег Георгійович Балацька, Наталія Юріївна |
Keywords: | архітектурно-будивельне проектування;готелі;проектування;ресторани;готельно-ресторанне господарство;технологічні розрахунки |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Терешкін О. Г., Балацька Н. Ю. Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки для самостійної роботи; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 60 с. |
Abstract: | Програма дисципліни "Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства" передбачає набуття студентами теоретичних знань і навичок з питань проектування закладів готельно-ресторанного бізнесу. У процесі вивчення дисципліни студенти набувають досвіду в самостійному проектуванні різних типів об'єктів готельно-ресторанного господарства, здійснюють їх техніко-економічне обґрунтування, вирішують питання модернізації технологій, технічного переоснащення та змінення профілю підприємств, опановують практичні аспекти моделювання сервісно-виробничих процесів закладів готельно-ресторанного господарства та забезпечення їх апаратурного оформлення; принципи розробки просторового рішення закладів відповідно до моделі їх роботи, нормативних вимог. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10693 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Proektuvan_samost_rab_МВ_2015.pdf | 437.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.