Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10730
Title: Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства
Authors: Терешкін, Олег Георгійович
Балацька, Наталія Юріївна
Keywords: архітектурно-будивельне проектування;готелі;проектування;ресторани;готельно-ресторанне господарство
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Терешкін О. Г., Балацька Н. Ю. Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства: конспект лекцій. Харків: ХДУХТ, 2016. 135 с.
Abstract: Метою викладання дисципліни "Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства: технологічні процеси та об'ємно-планувальні рішення (практикум)" є розширення і поглиблення у студентів системи знань з питань основ проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства у відповідності з їх соціально-культурною, утилітарною та естетичною функціями; особливостей розміщення об'єктів ГРГ; плану благоустрою території закладів; визначення складу та площ приміщень об'єктів готельно-ресторанного господарства; обґрунтування зонування внутрішнього простору будівлі; визначення вибору основних конструктивних елементів будівлі; основ архітектурного проектування об'єктів ГРГ; особливостей визначення площ, об'єму та техніко-економічної оцінки запропонованої будівлі; принципів об'ємно-планувальних рішень приміщень готельно-ресторанного господарства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10730
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Project_objects_hotel_restaurant_hospod_KL_2016.pdf1.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.