Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10730
Title: | Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства |
Authors: | Терешкін, Олег Георгійович Балацька, Наталія Юріївна |
Keywords: | архітектурно-будивельне проектування;готелі;проектування;ресторани;готельно-ресторанне господарство |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Терешкін О. Г., Балацька Н. Ю. Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства: конспект лекцій. Харків: ХДУХТ, 2016. 135 с. |
Abstract: | Метою викладання дисципліни "Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства: технологічні процеси та об'ємно-планувальні рішення (практикум)" є розширення і поглиблення у студентів системи знань з питань основ проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства у відповідності з їх соціально-культурною, утилітарною та естетичною функціями; особливостей розміщення об'єктів ГРГ; плану благоустрою території закладів; визначення складу та площ приміщень об'єктів готельно-ресторанного господарства; обґрунтування зонування внутрішнього простору будівлі; визначення вибору основних конструктивних елементів будівлі; основ архітектурного проектування об'єктів ГРГ; особливостей визначення площ, об'єму та техніко-економічної оцінки запропонованої будівлі; принципів об'ємно-планувальних рішень приміщень готельно-ресторанного господарства. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10730 |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Project_objects_hotel_restaurant_hospod_KL_2016.pdf | 1.36 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.