Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10642
Title: Моделювання виробничого процесу за допомогою методу сітьового планування та управління
Authors: Малюк, Людмила Петрівна
Балацька, Наталія Юріївна
Варипаєва, Людмила Миронівна
Keywords: організація виробництва;виробнича логістика;логістична концепція;ресторанне господарство
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Малюк Л. П., Балацька Н. Ю., Варипаєва Л. М. Моделювання виробничого процесу за допомогою методу сітьового планування та управління: метод. вказ. з викон. практ. заняття для студ. спец. 7.140101,8.140101.01"Готельна і ресторанна справа", 7.05170112,8.05170112 "Технологія харчування"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 34 с.
Abstract: Метою практичного заняття є закріплення комплексу спеціальних знань в управлінні виробничим процесом у ресторанному господарстві. Під час виконання практичного заняття студенти виявляють уміння застосовувати придбані теоретичні знання на практиці та творчо вирішувати практичні завдання.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10642
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Method_SPU_MV_2012.pdf625.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.