Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10734
Title: Основи гостинності
Authors: Балацька, Наталія Юріївна
Keywords: обслуговування;гостинність;готельно-ресторанна справа;якість обслуговування
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Балацька Н. Ю. Основи гостинності: методичні вказівки для самостійної роботи; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 83 с.
Abstract: Мета викладання дисципліни - формування у студентів уявлення про загальні аспекти сфери гостинності, історичні факти зародження, розвитку та сучасні тенденції готельно-ресторанної справи та фактори, які впливали на цей процес, про роль обслуговуючого персоналу у створенні атмосфери гостинності у закладах готельно-ресторанного бізнесу.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10734
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Samost_robota_Osnovy_gostin_MV_2017.pdf737.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.