Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10734
Title: | Основи гостинності |
Authors: | Балацька, Наталія Юріївна |
Keywords: | обслуговування;гостинність;готельно-ресторанна справа;якість обслуговування |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Балацька Н. Ю. Основи гостинності: методичні вказівки для самостійної роботи; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 83 с. |
Abstract: | Мета викладання дисципліни - формування у студентів уявлення про загальні аспекти сфери гостинності, історичні факти зародження, розвитку та сучасні тенденції готельно-ресторанної справи та фактори, які впливали на цей процес, про роль обслуговуючого персоналу у створенні атмосфери гостинності у закладах готельно-ресторанного бізнесу. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10734 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Samost_robota_Osnovy_gostin_MV_2017.pdf | 737.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.