Browsing by Author Артамонова, Майя Володимирівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 34  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Антиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавкамиШматченко, Наталя Василівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Губський, Сергій Михайлович
2016Вивчення антиоксидантних властивостей мармеладно-пастильних виробів з використанням рослинних кріодобавокПілюгіна, Інна Сергіївна; Артамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталля Сергіївна; Губський, Сергій Михайлович
2016Визначення антиоксидантної ємності мармеладу желейно-фруктового та маршмелоу з дрібнодисперсними рослинними добавкамиАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталя Василівна; Губський, Сергій Михайлович
2016Визначення антиоксидантної ємності мармеладу та маршмелоуГубський, Сергій Михайлович; Артамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Аксьонова, О.Ф.
2016Вплив рослинних кріодобавок на антиоксидантну ємність мармеладу та маршмелоуШматченко, Наталя Василівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Губський, Сергій Михайлович; Пілюгіна, Інна Сергіївна
2016Вплив рослинних кріодобавок на реологічні характеристики та рухомість води в мармеладі желейно-фруктовомуАртамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна; Дьяков, Олександр Георгійович
2017Дослідження впливу рослинних кріодобавок на показники якості мармеладу желейно-фруктового під час зберіганняАртамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна
2014Загальні технології харчової промисловості. Практикум. Ч. 1Самохвалова, Ольга Володимирівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Туз, Наталія Федорівна
2014Загальні технології харчової промисловості. Практикум. Ч. 2Артамонова, Майя Володимирівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Туз, Наталія Федорівна
2016Исследование антиоксидантных свойств мармелада с растительными криодобавкамиГубський, Сергій Михайлович; Артамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталя Василівна; Деримедведь, Л.В.
2023Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр»: методичні вказівки зі спец. 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Артамонова, Майя Володимирівна; Болховітіна, Олена Іванівна
2015-12-25Маршмелоу з рослинними добавкамиАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Гальчинецька, Юлія Лазарівна
2016-09-26Маршмелоу з рослинною добавкою антоціанової природиАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна
2014Оптимальні умови екстракції барвних речовин кріас-порошку з чорноплідної горобиниАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна
2020Оптимізація рецептурного складу маршмелоу з антоціановими добавкамиПілюгіна, Інна Сергіївна; Артамонова, Майя Володимирівна; Торяник, Дмитро Олександрович
2020Проектування підприємств галузіАртамонова, Майя Володимирівна
2023Проектування підприємств галузі: навч.-метод. посіб. (метод. вказ.) до виконання лаб. робіт з дисц. зі спец. 181 «Харчові технології»Артамонова, Майя Володимирівна; Степанькова, Галина Вячеславівна
2015Проектування підприємств з основами САПР. Частина 1Артамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна
2016Проектування підприємств з основами САПР. Частина 2Артамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна
2024Проєктування хлібопекарських підприємств: навчальний посібникАртамонова, Майя Володимирівна; Степанькова, Галина Вячеславівна