Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19940
Title: Проектування підприємств з основами САПР. Частина 2
Authors: Артамонова, Майя Володимирівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Keywords: лабораторні роботи;проектування підприємств громадського харчування;методичні вказівки;технологічні розрахунки
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Артамонова М. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Степанькова Г. В. Проектування підприємств з основами САПР. Частина 2: методичні вказівки до викон. лаб. роб. для студ. напр. підгот. 6.051701"Харчові технології та інженерія"спец. "Технології хліба, кондитерських,макаронних виробів і харчоконцентратів"; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 106 с.
Abstract: Мета дисципліни "Проектування підприємств з основами САПР" полягає у вивченні студентами основ і загальних вимог до реконструкції існуючих і проектуванню нових хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємств, а також визначення можливості вдосконалення цих процесів шляхом використання нових інтерактивних методів проектування. Методичні вказівки поділені на чотири розділи за типами підприємств галузі. У кожному розділі студенти проводять технологічні розрахунки, які необхідні для виконання проектних робіт під час реконструкції підприємств галузі. Перший розділ "Проектування хлібопекарських підприємств" поєднує три практичні роботи, пов'язані між собою. Другий розділ "Проектування підприємств з основами САПР" містить дві роботи. В третьому і четвертому розділах розташовано по одній практичній роботі. Завдання на виконання робіт у кожному розділі студенти отримують на перший практичній роботі розділу. Практичні роботи містять великий обсяг матеріалу, тому передбачають їх часткове виконання під час аудиторних занять та самостійне закінчення.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19940
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
proektuvannya_pidpryyemstv_CH2_MV_2016.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.