Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55303
Title: Проєктування хлібопекарських підприємств: навчальний посібник
Authors: Артамонова, Майя Володимирівна
Степанькова, Галина Вячеславівна
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Артамонова М. В., Степанькова Г. В. Проєктування хлібопекарських підприємств: навчальний посібник. Видання перше, переробл. і доп.. Харків: ДБТУ, 2024. 123 с.
Abstract: У навчальному посібнику викладено основні дані та вимоги, що висуваються до технологічного проєктування хлібопекарських підприємств. Наведено загальні відомості та основні положення з проєктування хлібозаводів та пекарень, бараночного та сухарного виробництва. Представлено методику розрахунків, наведено рекомендації щодо вибору технологічних схем та необхідного обладнання; основи компонування виробничих приміщень і обладнання, принципи забезпечення безпеки харчової продукції. Посібник призначено для студентів закладів вищої освіти, також він буде корисним для інженерно-технічних працівників хлібопекарської галузей, а також для тих, хто прагне розпочати власний бізнес у сфері хлібопекарської галузі або покращити ефективність вже існуючого підприємства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55303
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_PROYEKT_KHLIBOPEKAR_PIDPRYYEMSTV_24.pdf2.91 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.