Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55303
Title: | Проєктування хлібопекарських підприємств: навчальний посібник |
Authors: | Артамонова, Майя Володимирівна Степанькова, Галина Вячеславівна |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Артамонова М. В., Степанькова Г. В. Проєктування хлібопекарських підприємств: навчальний посібник. Видання перше, переробл. і доп.. Харків: ДБТУ, 2024. 123 с. |
Abstract: | У навчальному посібнику викладено основні дані та вимоги, що висуваються до технологічного проєктування хлібопекарських підприємств. Наведено загальні відомості та основні положення з проєктування хлібозаводів та пекарень, бараночного та сухарного виробництва. Представлено методику розрахунків, наведено рекомендації щодо вибору технологічних схем та необхідного обладнання; основи компонування виробничих приміщень і обладнання, принципи забезпечення безпеки харчової продукції. Посібник призначено для студентів закладів вищої освіти, також він буде корисним для інженерно-технічних працівників хлібопекарської галузей, а також для тих, хто прагне розпочати власний бізнес у сфері хлібопекарської галузі або покращити ефективність вже існуючого підприємства. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55303 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NP_PROYEKT_KHLIBOPEKAR_PIDPRYYEMSTV_24.pdf | 2.91 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.