Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19938
Title: | Проектування підприємств з основами САПР. Частина 1 |
Authors: | Артамонова, Майя Володимирівна Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна Степанькова, Галина В'ячеславівна |
Keywords: | проектування;підприємства;технологія галузі;обладнання |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Артамонова М. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Степанькова Г. В. Проектування підприємств з основами САПР. Частина 1: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконценратратів»; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 41 с. |
Abstract: | Мета дисципліни «Проектування підприємств з основами САПР» полягає у вивченні студентами основ і загальних вимог до проектування харчових виробництв, а також визначення можливості використання систем автоматизованого проектування для економії часу і зниження трудовитрат під час проектування. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19938 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
proektuvannya_pidpryyemstv_tkhkmkh_CH1_MV_2015.pdf | 313.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.