Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19938
Title: Проектування підприємств з основами САПР. Частина 1
Authors: Артамонова, Майя Володимирівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Keywords: проектування;підприємства;технологія галузі;обладнання
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Артамонова М. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Степанькова Г. В. Проектування підприємств з основами САПР. Частина 1: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконценратратів»; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 41 с.
Abstract: Мета дисципліни «Проектування підприємств з основами САПР» полягає у вивченні студентами основ і загальних вимог до проектування харчових виробництв, а також визначення можливості використання систем автоматизованого проектування для економії часу і зниження трудовитрат під час проектування.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19938
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
proektuvannya_pidpryyemstv_tkhkmkh_CH1_MV_2015.pdf313.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.