Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43420
Title: Проектування підприємств галузі: навч.-метод. посіб. (метод. вказ.) до виконання лаб. робіт з дисц. зі спец. 181 «Харчові технології»
Authors: Артамонова, Майя Володимирівна
Степанькова, Галина Вячеславівна
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Проектування підприємств галузі: навч.-метод. посіб. (метод. вказ.) виконання лаборат. робіт з дисц. для здобув. першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спец. 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»); уклад.: М. В. Артамонова, Г. В. Степанькова; ДБТУ. Харків: [б. в.], 2023. 113 с.
Abstract: Методичні вказівки розроблені для закріплення та поглиблення теоретичного матеріалу стосовно основ і загальних вимог до проектуванню нових і реконструкції існуючих хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємств, а також визначення можливості вдосконалення цих процесів шляхом використання нових інтерактивних методів проектування. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»). Методичні вказівки можуть бути корисними для здобувачів інших спеціальностей.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43420
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_proektuv_pidrpryyem_haluzi_181_23.pdf4.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.