Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19935
Title: | Загальні технології харчової промисловості. Практикум. Ч. 2 |
Authors: | Артамонова, Майя Володимирівна Самохвалова, Ольга Володимирівна Гревцева, Наталія Вячеславівна Степанькова, Галина В'ячеславівна Туз, Наталія Федорівна |
Keywords: | технологія харчування;виробництво продуктів харчування;безпека харчових продуктів;показники якості;сировина;технологічні властивості |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Артамонова М. В., Самохвалова О. В., Гревцева Н. В., Степанькова Г. В., Туз Н. Ф. Загальні технології харчової промисловості. Практикум: навчальний посібник у 2-х ч. Ч. 2; Харк. держ.ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2014. 190 с. |
Abstract: | Навчальний посібник допомогає по таким питанням , що пов'язані з хімічним складом і технологічними властивостями сировини, фізіологічною роллю основних складових речовин сировини й продуктів харчування, теоретичним основам технологічних процесів, технологічним схемам отримання основних видів продукції окремих галузей харчової та переробної промисловості. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19935 |
ISBN: | 978-966-405-345-4 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zahalni_tekhnolohiyi_kharchovoyi_promyslovosti_CH2_NP_2014.pdf | 2.3 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.