Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19935
Title: Загальні технології харчової промисловості. Практикум. Ч. 2
Authors: Артамонова, Майя Володимирівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Гревцева, Наталія Вячеславівна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Туз, Наталія Федорівна
Keywords: технологія харчування;виробництво продуктів харчування;безпека харчових продуктів;показники якості;сировина;технологічні властивості
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Артамонова М. В., Самохвалова О. В., Гревцева Н. В., Степанькова Г. В., Туз Н. Ф. Загальні технології харчової промисловості. Практикум: навчальний посібник у 2-х ч. Ч. 2; Харк. держ.ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2014. 190 с.
Abstract: Навчальний посібник допомогає по таким питанням , що пов'язані з хімічним складом і технологічними властивостями сировини, фізіологічною роллю основних складових речовин сировини й продуктів харчування, теоретичним основам технологічних процесів, технологічним схемам отримання основних видів продукції окремих галузей харчової та переробної промисловості.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19935
ISBN: 978-966-405-345-4
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zahalni_tekhnolohiyi_kharchovoyi_promyslovosti_CH2_NP_2014.pdf2.3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.