Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19936
Title: Загальні технології харчової промисловості. Практикум. Ч. 1
Authors: Самохвалова, Ольга Володимирівна
Артамонова, Майя Володимирівна
Гревцева, Наталія Вячеславівна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Туз, Наталія Федорівна
Keywords: технологія харчування;виробництво продуктів харчування;показники якості;безпека харчових продуктів;сировина;технологічні властивості
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Самохвалова О. В., Артамонова М. В., Гревцева Н. В., Степанькова Г. В., Туз Н. Ф. Загальні технології харчової промисловості. Практикум: навчальний посібник у 2-х ч. Ч. 1; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2014. 230 с
Abstract: Навчальний посібник допомогає по таким питанням , що пов'язані з хімічним складом і технологічними властивостями сировини, фізіологічною роллю основних складових речовин сировини й продуктів харчування, теоретичним основам технологічних процесів, технологічним схемам отримання основних видів продукції окремих галузей харчової та переробної промисловості.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19936
ISBN: 978-966-405-344-7
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zahalni_tekhnolohiyi_kharchovoyi_promyslovosti_CH1_NP_2014.pdf2.68 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.