Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 63.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2012Дослідження впливу білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини на рухливість води в рибних фаршевих системахТоряник, О. І.; Коваленко, В. О.; Дьяков, О. Г.; Панікарова, Б. О.
2012Технологія десертів функціонального призначення.Пересічний, М. І.; Вітряк, О. П.; Радченко, М. В.
2012Установлення раціональних режимів сушіння капустиЄвлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.; Тарасенко, Т. А.
2012М’ясо паркових оленів – перспективна сировина для інноваційних м’ясних продуктівПешук, Л. В.; Штик, І. І.; Казнадзей, Т. Д.
2012Регулювання параметрів переестерифікації соняшникової олії з метою одержання емульгаторів для м’ясних виробів емульсійної структуриМурликіна, Н. В.; Янчева, М. О.; Упатова, О. І.
2012Технологічні аспекти використання активованої води з мікрокластерною структурою у виробництві харчової продукції оздоровчого призначенняПересічний, М. І.; Федорова, Д. В.
2012Перспективи створення ефективних систем харчування лікувально-профілактичного призначенняКрутовий, Ж. А.
2012Технологія безалкогольних напоїв із використанням водних екстрактів, отриманих у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Т. В.; Миронов, Д. А.
2012Сферифікація як напрям дослідження в молекулярних технологіях продукції ресторанного господарстваАрпуль, О. В.; Усатюк, О. М.; Дудкіна, О. О.; Ворона, О. П.
2012Побудова поля нормальної складової швидкості різання та коефіцієнта ковзання леза дискового ножа в разі маятникового способу подачі продуктуЗаплетніков, І. М.; Пільненко, А. К.