Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2012
Випуск 2 (16)
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 63.
назад
1
2
3
4
...
7
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2012
Дослідження впливу білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини на рухливість води в рибних фаршевих системах
Торяник, О. І.
;
Коваленко, В. О.
;
Дьяков, О. Г.
;
Панікарова, Б. О.
2012
Технологія десертів функціонального призначення.
Пересічний, М. І.
;
Вітряк, О. П.
;
Радченко, М. В.
2012
Установлення раціональних режимів сушіння капусти
Євлаш, В. В.
;
Нєміріч, О. В.
;
Тарасенко, Т. А.
2012
М’ясо паркових оленів – перспективна сировина для інноваційних м’ясних продуктів
Пешук, Л. В.
;
Штик, І. І.
;
Казнадзей, Т. Д.
2012
Регулювання параметрів переестерифікації соняшникової олії з метою одержання емульгаторів для м’ясних виробів емульсійної структури
Мурликіна, Н. В.
;
Янчева, М. О.
;
Упатова, О. І.
2012
Технологічні аспекти використання активованої води з мікрокластерною структурою у виробництві харчової продукції оздоровчого призначення
Пересічний, М. І.
;
Федорова, Д. В.
2012
Перспективи створення ефективних систем харчування лікувально-профілактичного призначення
Крутовий, Ж. А.
2012
Технологія безалкогольних напоїв із використанням водних екстрактів, отриманих у вихровому шарі феромагнітних частинок
Капліна, Т. В.
;
Миронов, Д. А.
2012
Сферифікація як напрям дослідження в молекулярних технологіях продукції ресторанного господарства
Арпуль, О. В.
;
Усатюк, О. М.
;
Дудкіна, О. О.
;
Ворона, О. П.
2012
Побудова поля нормальної складової швидкості різання та коефіцієнта ковзання леза дискового ножа в разі маятникового способу подачі продукту
Заплетніков, І. М.
;
Пільненко, А. К.
Перегляд
Автор
6
Пересічний, М. І.
5
Крутовий, Ж. А.
4
Дубініна, А. А.
4
Запаренко, Г. В.
4
Черевко, О. І.
3
Дьяков, О. Г.
3
Касілова, Л. О.
3
Михайлов, В. М.
3
Пересічна, С. М.
3
Торяник, О. І.
.
далі >
Тема
3
дефіцит кальцію
3
лікувально-профілактичне харчування
3
нутрієнти
2
вітамін С
2
дитяче харчування
2
дієтичні добавки
2
збагачення
2
математична модель
2
рослинна сировина
2
система харчування
.
далі >
за датою випуску
63
2012
Has File(s)
63
true