Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4359
Title: Побудова поля нормальної складової швидкості різання та коефіцієнта ковзання леза дискового ножа в разі маятникового способу подачі продукту
Authors: Заплетніков, І. М.
Пільненко, А. К.
Keywords: різання;коефіцієнт ковзання;дисковий ніж
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Заплетніков І. М., Пільненко А. К. Побудова поля нормальної складової швидкості різання та коефіцієнта ковзання леза дискового ножа в разі маятникового способу подачі продукту. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 84-92.
Abstract: Визначено значення нормальної, тангенціальної швидкості різання та коефіцієнта ковзання в разі маятникового способу подачі продукту на дисковий ніж.
In the article the value of normal, tangential cutting speed and the slip coefficient for the pendulum method feed product to the disk blade are defined.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4359
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_14.pdf341.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.