Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4350
Title: Технологія десертів функціонального призначення.
Authors: Пересічний, М. І.
Вітряк, О. П.
Радченко, М. В.
Keywords: десерти;дієтичні добавки;десерти функціонального призначення
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Пересічний М. І., Вітряк О. П., Радченко М. В. Технологія десертів функціонального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 15-21.
Abstract: Розглянуто шляхи підвищення харчової та біологічної цінності десертів за рахунок додавання дієтичних добавок: модифікованого крохмалю Hi-maize, порошку ламінарії, топінамбура на основі відварів льону, проса та вівса, які відзначаються високим вмістом вітамінів і мінеральних речовин.
The article deals with ways of increasing food and biological value of desserts by adding dietary supplements: modified starch Hi-maize, powdered kelp, artichoke-based concoctionsflax, millet and oats, which are of a high content of vitamins and minerals.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4350
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_5.pdf308.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.