Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4345
Title: | Установлення раціональних режимів сушіння капусти |
Authors: | Євлаш, В. В. Нєміріч, О. В. Тарасенко, Т. А. |
Keywords: | сушіння;капуста;сушіння капусти;змішане теплопідведення |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Тарасенко Т. А. Установлення раціональних режимів сушіння капусти. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 3-7. |
Abstract: | Досліджено кінетику сушіння капусти за діапазону температур
способом зі змішаним теплопідведенням. Установлено регідратаційні
властивості сушеної капусти за різних температур сушіння та відновлювача.
Визначено раціональні режими сушіння капусти за температури 50° C і
тривалістю 98…60² с. The kinetics of drying temperature range of cabbage mixed teplopodvedeniem way. Regidratatsionnіe established properties of dried cabbage at different drying temperatures and a reducing agent. The rational modes of drying cabbage at 50° C and duration of 98 ... 60² c. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4345 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_3.pdf | 409.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.