Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4345
Title: Установлення раціональних режимів сушіння капусти
Authors: Євлаш, В. В.
Нєміріч, О. В.
Тарасенко, Т. А.
Keywords: сушіння;капуста;сушіння капусти;змішане теплопідведення
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Тарасенко Т. А. Установлення раціональних режимів сушіння капусти. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 3-7.
Abstract: Досліджено кінетику сушіння капусти за діапазону температур способом зі змішаним теплопідведенням. Установлено регідратаційні властивості сушеної капусти за різних температур сушіння та відновлювача. Визначено раціональні режими сушіння капусти за температури 50° C і тривалістю 98…60² с.
The kinetics of drying temperature range of cabbage mixed teplopodvedeniem way. Regidratatsionnіe established properties of dried cabbage at different drying temperatures and a reducing agent. The rational modes of drying cabbage at 50° C and duration of 98 ... 60² c.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4345
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_3.pdf409.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.