Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4351
Title: Технологічні аспекти використання активованої води з мікрокластерною структурою у виробництві харчової продукції оздоровчого призначення
Authors: Пересічний, М. І.
Федорова, Д. В.
Keywords: активована вода;харчова продукція;харчова продукція оздоровчого призначення;мікрокластерна структура
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Пересічний М. І., Федорова Д. В. Технологічні аспекти використання активованої води з мікрокластерною структурою у виробництві харчової продукції оздоровчого призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 21-27.
Abstract: За результатами теоретичних досліджень визначено перспективи виробництва харчової продукції оздоровчого призначення з використанням активованої води з резонансною мікрокластерною структурою, наведено технологічні переваги її застосування в технологіях харчової продукції.
According to the theoretical research the perspectives of health food production with the use of activate water with resonant mikroklaster structure and the technological advantages of mikroklaster water in food technology are defined.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4351
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_6.pdf249.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.