Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4356
Title: Сферифікація як напрям дослідження в молекулярних технологіях продукції ресторанного господарства
Authors: Арпуль, О. В.
Усатюк, О. М.
Дудкіна, О. О.
Ворона, О. П.
Keywords: ресторанне господарство;сферифікація
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Арпуль О. В., Усатюк О. М., Дудкіна О. О., Ворона О. П. Сферифікація як напрям дослідження в молекулярних технологіях продукції ресторанного господарства. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 58-65.
Abstract: Подано результати теоретичних досліджень сферифікації як методу молекулярних технологій, що дозволяє надавати традиційним стравам та кулінарним виробам нетипового для них зовнішнього вигляду без зміни їхньої харчової та біологічної цінності.
The article presents the theoretical research results of spherification as a method of molecular technologies that allows providing traditional food and culinary products the untypical physical form without changing their nutritional and biological value.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4356
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_11.pdf305.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.