Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4348
Title: Дослідження впливу білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини на рухливість води в рибних фаршевих системах
Authors: Торяник, О. І.
Коваленко, В. О.
Дьяков, О. Г.
Панікарова, Б. О.
Keywords: білкової добавки;рибні фаршеві системи;колагеновмісна сировина;вологозв’язуюча здатність
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Торяник О. І., Коваленко В. О., Дьяков О. Г., Панікарова Б. О. Дослідження впливу білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини на рухливість води в рибних фаршевих системах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 7-15.
Abstract: Надано результати досліджень впливу білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини на вологозв’язуючу здатність та рухливість води в рибних фаршевих системах. Визначення рухливості води проводилося за допомогою імпульсного спектрометра ЯМР.
In the article is given results of researches of the effect of protein supplement based on fish collagen raw materials on the moisture-binding ability and mobility of water in fish minced systems. Determining the condition of water conducted pulsed NMR spectrometer.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4348
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_4.pdf356.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.