Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2012
Випуск 2 (16)
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 63 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
3
4
...
7
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2012
Дослідження впливу білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини на рухливість води в рибних фаршевих системах
Торяник, О. І.
;
Коваленко, В. О.
;
Дьяков, О. Г.
;
Панікарова, Б. О.
2012
Технологія десертів функціонального призначення.
Пересічний, М. І.
;
Вітряк, О. П.
;
Радченко, М. В.
2012
Установлення раціональних режимів сушіння капусти
Євлаш, В. В.
;
Нєміріч, О. В.
;
Тарасенко, Т. А.
2012
М’ясо паркових оленів – перспективна сировина для інноваційних м’ясних продуктів
Пешук, Л. В.
;
Штик, І. І.
;
Казнадзей, Т. Д.
2012
Регулювання параметрів переестерифікації соняшникової олії з метою одержання емульгаторів для м’ясних виробів емульсійної структури
Мурликіна, Н. В.
;
Янчева, М. О.
;
Упатова, О. І.
2012
Технологічні аспекти використання активованої води з мікрокластерною структурою у виробництві харчової продукції оздоровчого призначення
Пересічний, М. І.
;
Федорова, Д. В.
2012
Перспективи створення ефективних систем харчування лікувально-профілактичного призначення
Крутовий, Ж. А.
2012
Технологія безалкогольних напоїв із використанням водних екстрактів, отриманих у вихровому шарі феромагнітних частинок
Капліна, Т. В.
;
Миронов, Д. А.
2012
Сферифікація як напрям дослідження в молекулярних технологіях продукції ресторанного господарства
Арпуль, О. В.
;
Усатюк, О. М.
;
Дудкіна, О. О.
;
Ворона, О. П.
2012
Побудова поля нормальної складової швидкості різання та коефіцієнта ковзання леза дискового ножа в разі маятникового способу подачі продукту
Заплетніков, І. М.
;
Пільненко, А. К.
Discover
Author
3
Черно, Н. К.
2
Віннікова, В. О.
2
Гапонцева, О. В.
2
Кузнецова, Т. О.
2
Мазуренко, І. К.
2
Оносова, І. А.
2
Пешук, Л. В.
2
Попова, Т. М.
2
Тележенко, Л. М.
2
Євлаш, В. В.
.
< previous
next >
Subject
3
дефіцит кальцію
3
лікувально-профілактичне харчування
3
нутрієнти
2
вітамін С
2
дитяче харчування
2
дієтичні добавки
2
збагачення
2
математична модель
2
рослинна сировина
2
система харчування
.
next >
Date issued
63
2012
Has File(s)
63
true