Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 31
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | It-технології та роботизація агропромислового виробництва. Проблеми та перспективи steam-освіти | Богомолов, О. В.; Бредихін, В. В.; Мітяшкіна, Т. Ю.; Міленін, А. М.; Лук'янов, І. М. |
2019 | Використання пряносмакових рослин для збагачення хліба пшеничного | Костецька, К. В.; Ковтун-Водяницька, С. М. |
2019 | Якість клейковини тістового напівфабрикату для борошняних кулінарних виробів | Перепелиця, М. П. |
2019 | Технологія заморожених десертів з використанням кріотехнологій | Медведєва, А. О.; Антонюк, І. Ю. |
2019 | Визначення оптимального співвідношення композаційної суміші шротів у технології пісочного печива | Кравченко, М. Ф.; Михайлик, В. С.; Марусяк, Т. М. |
2019 | Дослідження впливу концентрату сколотин на якість безглютенових кексів | Юдіна, Т. І.; Безрученко, О. М.; Кравченко, Т. В. |
2019 | Технологии полуфабрикатов для мягкого мороженого на основе лактозосодержащего молочного сырья | Дейниченко, Г. В.; Кравченко, Т. В.; Дейниченко, Л. Г. |
2019 | Визначення баричних режимів отримання ульрафільтраційних концентратів білково-вуглеводної молочної сировини | Дейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Кравченко, Т. В. |
2019 | Аналіз способів виробництва м'яких сирів з відновленого молока | Машкін, М. І.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. І. |
2019 | Розширення асоритменту пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності | Фоміна, І. М.; Ізмайлова, О. О.; Маліков, К. С.; Плечко, В. А. |
2019 | Дослідження стану води в сирній масі методом ядерно-магнітного резонансу | Гурський, П. В.; Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Кондрашина, Л. А. |
2019 | Пивоварні властивості зерна ячменю ярого за різних умов зберігання | Пузік, Л. М. |
2019 | Газоутворювальна здатність тіста для виробництва безглютенового парового хліба | Шаніна, О. М.; Мінченко, С. М. |
2019 | Вплив добавок білкової та полісахаридної природи на вологоутримуючу здатність безклейковинного тіста | Шаніна, О. М.; Боровікова, Н. О.; Гавриш, Т. В.; Дугіна, К. В.; Фейзопуло, О. Е. |
2019 | Вивчення впливу білкової добавки на конформаційний стан білків безглютенового тіста | Шаніна, О. М.; Гавриш, Т. В.; Галясний, І. В. |
2019 | Динамічні процеси в телескопічних гвинтових транспортерів | Гудь, В. З. |
2019 | Розрахунки тонкостінних елементів обладнання переробних та харчових виробництв на міцність з урахуванням геометричної нелінійності | Сичов, А. І.; Сичова, Т. О. |
2019 | Вихід цілої крупи із зерна пшениці полби залежно від тривалості лущення і водотеплового оброблення | Любич, В. В.; Новіков, В. В.; Лещенко, І. А. |
2019 | Вплив зволожування та відволожування зерна пшениці спельти на вихід борошна | Любич, В. В.; Желєзна, В. В.; Улянич, І. Ф. |
2019 | Круп'яні властивості зерна пшениці м'якої озимої залежно від сорту | Любич, В. В. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 31