Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : [31] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 31
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019It-технології та роботизація агропромислового виробництва. Проблеми та перспективи steam-освітиБогомолов, О. В.; Бредихін, В. В.; Мітяшкіна, Т. Ю.; Міленін, А. М.; Лук'янов, І. М.
2019Використання пряносмакових рослин для збагачення хліба пшеничногоКостецька, К. В.; Ковтун-Водяницька, С. М.
2019Якість клейковини тістового напівфабрикату для борошняних кулінарних виробівПерепелиця, М. П.
2019Технологія заморожених десертів з використанням кріотехнологійМедведєва, А. О.; Антонюк, І. Ю.
2019Визначення оптимального співвідношення композаційної суміші шротів у технології пісочного печиваКравченко, М. Ф.; Михайлик, В. С.; Марусяк, Т. М.
2019Дослідження впливу концентрату сколотин на якість безглютенових кексівЮдіна, Т. І.; Безрученко, О. М.; Кравченко, Т. В.
2019Технологии полуфабрикатов для мягкого мороженого на основе лактозосодержащего молочного сырьяДейниченко, Г. В.; Кравченко, Т. В.; Дейниченко, Л. Г.
2019Визначення баричних режимів отримання ульрафільтраційних концентратів білково-вуглеводної молочної сировиниДейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Кравченко, Т. В.
2019Аналіз способів виробництва м'яких сирів з відновленого молокаМашкін, М. І.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. І.
2019Розширення асоритменту пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінностіФоміна, І. М.; Ізмайлова, О. О.; Маліков, К. С.; Плечко, В. А.
2019Дослідження стану води в сирній масі методом ядерно-магнітного резонансуГурський, П. В.; Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Кондрашина, Л. А.
2019Пивоварні властивості зерна ячменю ярого за різних умов зберіганняПузік, Л. М.
2019Газоутворювальна здатність тіста для виробництва безглютенового парового хлібаШаніна, О. М.; Мінченко, С. М.
2019Вплив добавок білкової та полісахаридної природи на вологоутримуючу здатність безклейковинного тістаШаніна, О. М.; Боровікова, Н. О.; Гавриш, Т. В.; Дугіна, К. В.; Фейзопуло, О. Е.
2019Вивчення впливу білкової добавки на конформаційний стан білків безглютенового тістаШаніна, О. М.; Гавриш, Т. В.; Галясний, І. В.
2019Динамічні процеси в телескопічних гвинтових транспортерівГудь, В. З.
2019Розрахунки тонкостінних елементів обладнання переробних та харчових виробництв на міцність з урахуванням геометричної нелінійностіСичов, А. І.; Сичова, Т. О.
2019Вихід цілої крупи із зерна пшениці полби залежно від тривалості лущення і водотеплового обробленняЛюбич, В. В.; Новіков, В. В.; Лещенко, І. А.
2019Вплив зволожування та відволожування зерна пшениці спельти на вихід борошнаЛюбич, В. В.; Желєзна, В. В.; Улянич, І. Ф.
2019Круп'яні властивості зерна пшениці м'якої озимої залежно від сортуЛюбич, В. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 31