Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4990
Title: It-технології та роботизація агропромислового виробництва. Проблеми та перспективи steam-освіти
Other Titles: It-технологии и роботизация агропромышленного производства. Проблемы и перспективы steam-образовния
It-technologies and robotization of agricultural production. Steam education problems and prospects
Authors: Богомолов, О. В.
Бредихін, В. В.
Мітяшкіна, Т. Ю.
Міленін, А. М.
Лук'янов, І. М.
Issue Date: 2019
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Богомолов О. В., Бредихін В. В., Мітяшкіна Т. Ю., Міленін А. М., Лук'янов І. М. It-технології та роботизація агропромислового виробництва. Проблеми та перспективи steam-освіти. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 220-226.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207
Abstract: У статті розглянуті актуальні проблеми впровадження новітніх it-технологій і роботизованої техніки в агропромислове виробництво. Наведено огляд аспектів викладання та підготовки висококваліфікованих фахівців з STEAM – проектування.
В статье рассмотрены актуальные проблемы внедрения новейших it-технологий и роботизированной техники в агропромышленное производство. Приведен обзор аспектов преподавания и подготовки высококвалифицированных специалистов по STEAM - проектирование.
The article deals with the actual problems of introduction of the latest it-technologies and robotic technology in agro-industrial production. An overview of the teaching and training aspects of highly qualified STEAM design professionals is given.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4990
Appears in Collections:Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
33.pdf444.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.