Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4972
Title: | Пивоварні властивості зерна ячменю ярого за різних умов зберігання |
Other Titles: | Пивоварные свойства зерна ячменя ярового при разних условиях хранения Brewing properties of barley grain grains with different storage conditions |
Authors: | Пузік, Л. М. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | ХНТУСГ |
Citation: | Пузік Л. М. Пивоварні властивості зерна ячменю ярого за різних умов зберігання. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 148-153. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207 |
Abstract: | Встановлено, що якісні показники зерна ячменю ярого у перші місяці його зберігання при нерегульованому температурному режимі інтенсивно поліпшуються порівняно із зберіганням його при регульованому температурному режимі. Післязбиральне дозрівання зерна пивоварних сортів ячменю ярого більш інтенсивно проходить в нерегульованих умовах. Проте, найкращу збереженість технологічних якостей зерна пивоварних сортів ячменю ярого
забезпечує зберігання його в регульованому температурному режимі. Установлено, что показатели качества зерна ячменя ярого в первые месяцы его хранения интенсивно улучшаются по сравнению с хранение его в регулируемом температурном режиме. Послеуборочное дозревание зерна ячменя ярого пивоварных сортов более интенсивно проходит в нерегулируемом температурном режиме. Однако, лучшую сохранность технологических свойств качества зерна ячменя ярого обеспечивает хранение его в регулируемом температурном режиме. It is established that the quality indices of spring barley grain in the first months of its storage at an unregulated temperature regime intensely improve compared to its storage at a regulated temperature regime. Postharvest ripening of brewing barley grain of spring barley is more intensively under unregulated conditions. However, the best preservation of the technological qualities of grain brewed barley spring barley provides its storage in a controlled temperature. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4972 |
Appears in Collections: | Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.