Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4985
Title: Технологія заморожених десертів з використанням кріотехнологій
Other Titles: Технология замороженных десертов с использованием криотехнологий
Technology of frozen desserts using cryotechnologies
Authors: Медведєва, А. О.
Антонюк, І. Ю.
Issue Date: 2019
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Медведєва А. О., Антонюк І. Ю. Технологія заморожених десертів з використанням кріотехнологій. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 200-206.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207
Abstract: У статті розглянуто доцільність використання рідкого азоту у технології заморожених десертів. Розраховано хімічний склад у розроблених заморожених десертах з рослинною сировиною. Розроблено технологічні карти та схеми на нові види продукції, впроваджено у виробництво.
В статье рассматривается целесообразность использования жидкого азота в технологии замороженных десертов. Рассчитан химический состав разработанных замороженных десертов с растительным сырьем. Разработаны и внедрены в производство технологические карты и схемы для новых видов продукции.
The article discusses the feasibility of using liquid nitrogen in the technology of frozen desserts. The chemical composition of the developed frozen desserts with vegetable raw materials is calculated. Technological maps and schemes for new types of products have been developed and introduced into production.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4985
Appears in Collections:Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
30.pdf392.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.