Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4977
Title: Аналіз способів виробництва м'яких сирів з відновленого молока
Other Titles: Анализ способов производства мягких сыров из восстановленного молока
Analysis of methods for producing soft cheeses from restored milk
Authors: Машкін, М. І.
Денисенко, С. А.
Токолов, Ю. І.
Keywords: відновлене молоко;сичужний фермент;м'який сир
Issue Date: 2019
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Машкін М. І., Денисенко С. А., Токолов Ю. І. Аналіз способів виробництва м'яких сирів з відновленого молока. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 171-175.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207
Abstract: У роботі розглянуто питання, пов'язані з виробництвом м'яких сирів з відновленого незбираного молока. Наведені його основні переваги й недоліки, а також описується технологія, що розроблена спеціально для виробництва м’якого сиру з відновленого незбираного молока, що враховує його основні особливості.
В работе рассмотрены вопросы, связанные с производством сыра из восстановленного цельного молока. Приведены его основные преимущества и недостатки, а также описывается технология, разрабатываемая специально для производства мягкого сыра з восстановленного цельного молока, учитывающая его основные особенности.
The paper considers issues related to the production of cheese from reconstituted whole milk. Its main advantages and disadvantages are given and the technology developed specifically for the production of soft cheese with reconstituted whole milk, taking into account its main features, is described.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4977
Appears in Collections:Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
25.pdf425.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.