Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4981
Title: | Дослідження впливу концентрату сколотин на якість безглютенових кексів |
Other Titles: | Исследование влияния концентрата пахты на качество безглютеновых кексов Research influence of milk-protein concentrate from buttermilk on the quality of gluten-free cakes |
Authors: | Юдіна, Т. І. Безрученко, О. М. Кравченко, Т. В. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | ХНТУСГ |
Citation: | Юдіна Т. І., Безрученко О. М., Кравченко Т. В. Дослідження впливу концентрату сколотин на якість безглютенових кексів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 189-195. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207 |
Abstract: | У роботі обґрунтовано доцільність використання концентратів молочних білків у технології безглютенових борошняних кондитерських виробів. Досліджено вплив молочнобілкового концентрату сколотин на органолептичні та структурномеханічні властивості тіста та готових безглютенових кексів. В работе обоснована целесообразность использования концентратов молочных белков в технологии безглютеновых мучных кондитерских изделий. Исследовано влияние молочно-белкового концентрата пахты на органолептические и структурномеханические свойства теста и готовых безглютеновых кексов. The work substantiates the feasibility of using milk protein concentrates in the technology of gluten-free flour confectionery. The effect of milk-protein buttermilk concentrate on the organoleptic and structural-mechanical properties of the dough and ready-made glutenfree cakes is studied. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4981 |
Appears in Collections: | Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.