Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : [31] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 31
Issue DateTitleAuthor(s)
2019It-технології та роботизація агропромислового виробництва. Проблеми та перспективи steam-освітиБогомолов, О. В.; Бредихін, В. В.; Мітяшкіна, Т. Ю.; Міленін, А. М.; Лук'янов, І. М.
2019Використання пряносмакових рослин для збагачення хліба пшеничногоКостецька, К. В.; Ковтун-Водяницька, С. М.
2019Якість клейковини тістового напівфабрикату для борошняних кулінарних виробівПерепелиця, М. П.
2019Технологія заморожених десертів з використанням кріотехнологійМедведєва, А. О.; Антонюк, І. Ю.
2019Визначення оптимального співвідношення композаційної суміші шротів у технології пісочного печиваКравченко, М. Ф.; Михайлик, В. С.; Марусяк, Т. М.
2019Дослідження впливу концентрату сколотин на якість безглютенових кексівЮдіна, Т. І.; Безрученко, О. М.; Кравченко, Т. В.
2019Технологии полуфабрикатов для мягкого мороженого на основе лактозосодержащего молочного сырьяДейниченко, Г. В.; Кравченко, Т. В.; Дейниченко, Л. Г.
2019Визначення баричних режимів отримання ульрафільтраційних концентратів білково-вуглеводної молочної сировиниДейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Кравченко, Т. В.
2019Аналіз способів виробництва м'яких сирів з відновленого молокаМашкін, М. І.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. І.
2019Розширення асоритменту пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінностіФоміна, І. М.; Ізмайлова, О. О.; Маліков, К. С.; Плечко, В. А.
2019Дослідження стану води в сирній масі методом ядерно-магнітного резонансуГурський, П. В.; Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Кондрашина, Л. А.
2019Пивоварні властивості зерна ячменю ярого за різних умов зберіганняПузік, Л. М.
2019Газоутворювальна здатність тіста для виробництва безглютенового парового хлібаШаніна, О. М.; Мінченко, С. М.
2019Вплив добавок білкової та полісахаридної природи на вологоутримуючу здатність безклейковинного тістаШаніна, О. М.; Боровікова, Н. О.; Гавриш, Т. В.; Дугіна, К. В.; Фейзопуло, О. Е.
2019Вивчення впливу білкової добавки на конформаційний стан білків безглютенового тістаШаніна, О. М.; Гавриш, Т. В.; Галясний, І. В.
2019Динамічні процеси в телескопічних гвинтових транспортерівГудь, В. З.
2019Розрахунки тонкостінних елементів обладнання переробних та харчових виробництв на міцність з урахуванням геометричної нелінійностіСичов, А. І.; Сичова, Т. О.
2019Вихід цілої крупи із зерна пшениці полби залежно від тривалості лущення і водотеплового обробленняЛюбич, В. В.; Новіков, В. В.; Лещенко, І. А.
2019Вплив зволожування та відволожування зерна пшениці спельти на вихід борошнаЛюбич, В. В.; Желєзна, В. В.; Улянич, І. Ф.
2019Круп'яні властивості зерна пшениці м'якої озимої залежно від сортуЛюбич, В. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 31