Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : [39] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 39
Дата випускуНазваАвтор(и)
2011Аналіз способів подовження термінів зберігання м'ясної сировиниПостнов, Г. М.; Золотухіна, І. В.; Червоний, В. М.; Нечипоренко, Д. А.
2011Экспериментальное исследование сушки семян подсолнечника при радиационном теплоподводеПоперечный, А. Н.; Жданов, И. В.; Шульга, А. В.
2011Результати забою птиці за згодовування целюлаз, одержаних за удосконаленої біотехнологіїБомко, Л. Г.
2011Активність власних ферментів журавлини при різних способах попередньої обробки ягідЮрчішина, Л. М.; Холодний, Л. П.
2011Кінетика сушіння коріння цикорію у НВЧ-поліПоперечний, А. М.; Жданов, І. В.; Османова, Ю. В.
2011Сучасні підходи у виробництві круп'яних продуктів швидкого приготуванняШаповаленко, О. І.; Корж, Т. В.; Фурманова, Ю. П.; Янюк, Т. І.; Грегірчак, Н. М.
2011Використання овочевих пюре для розроблення кондитерських драглеподібних оздоблювальних напівфабрикатівКамбулова, Ю. В.; Сильчук, Т. А.; Свідерко, О. В.
2011Моделювання гідротермічного процесу обробки харчових продуктівМартиненко, Л. Г.; Карпенко, К. В.; Карпенко, Л. К.
2011Дослідження впливу ароматичних добавок на фенольні сполуки ягідМалюк, Л. П.; Давидова, О. Ю.; Балацька, Н. Ю.
2011Дослідження енергії активації модельних розчинів складових речовин продукту структурованогоПерцевий, М. Ф.; Савгіра, Ю. О.; Кузнецова, Т. О.; Колеснікова, М. Б.
2011Комбінований спосіб використання інфрачервоного випромінювання для термообробки зернаРоляк, О. А.; Поляшенко, С. А.
2011Методика та результати досліджень механіко-технологічних властивостей преміксівСеменцов, В. В.; Нанка, О. В.; Бойко, І. Г.
2011Пошкодження коренеплодів цукрового буряку при виконанні навантажувально-розвантажувальних робітКисіль, В. С.; Поляшенко, С. О.
2011Вивчення мікроструктури емульсії на основі ядра соняшникового насінняГурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.
2011Дослідження впливу агату на процес дегідратації пасти закусочної за допомогою диференціальної термогравіметріїГурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевий, Ф. В.
2011Використання капілярних віскозиметрів ВПЖ для вимірювання в'язкості клейстеризованої борошняної суспензії пшениці під час її пророщуванняФоміна, І. М.; Парфірова, О. В.
2011Дослідження стану вологи в драглях білково-полісахаридної природи методом інфрачервоної спектроскопіїСафонова, О. М.; Теймурова, А. Т.
2011Доцільність використання гармонійних коливань робочого органа сепаратора в горизонтальній площиніФалько, О. Л.; Коваленко, А. В.
2011Оценка качества овощерезательеого оборудования, представленного на рынке УкраиныЗаплетников, И. Н.; Шеина, А. В.
2011Обоснование рациональных физико-математических свойств пастообразных концентратовМаяк, В. И.; Михайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Смилык, М. М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 39