Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48491
Title: Моделювання гідротермічного процесу обробки харчових продуктів
Other Titles: Моделирование гидротермический процесса обработки пищевых продуктов
Hydrothermal simulation of food processing
Authors: Мартиненко, Л. Г.
Карпенко, К. В.
Карпенко, Л. К.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Мартиненко Л. Г., Карпенко К. В., Карпенко Л. К. Моделювання гідротермічного процесу обробки харчових продуктів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 232-241.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119
Abstract: Розроблена фізико-математична модель нагрівання харчового продукту при гідротермічній обробці, яка враховує взаємну дію навколишнього простору, варильного об'єму, електричного нагрівача, рідини, N шматків продукту та нерівномірний розподіл температури. Адекватність теоретичних і експериментальних даних доведено за допомогою коефіцієнта Стьюдента на рівні 95% вірогідності.
Разработана физико-математическая модель нагрева пищевого продукта при гидротермической обработке, учитывающая взаимное действие окружающего пространства, варочного объема, электрического нагревателя, жидкости, N кусков продукта и неравномерное распределение температуры. Адекватность теоретических и экспериментальных данных доказано с помощью коэффициента Стьюдента на уровне 95% достоверности.
A physical-mathematical model of heating a food product in the hydrothermal treatment, which takes into account the mutual effect of the environment, cooking volume, electric heater, liquid, N pieces of product and uneven temperature distribution.Adequacy of theoretical and experimental data shown by the coefficient Student at 95% probability.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48491
Appears in Collections:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_119_2011_34.pdf345.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.