Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48490
Title: | Дослідження впливу ароматичних добавок на фенольні сполуки ягід |
Other Titles: | Исследование влияния ароматических добавок на фенольные соединения ягод Investigation of the effect on flavors phenolic compounds berries |
Authors: | Малюк, Л. П. Давидова, О. Ю. Балацька, Н. Ю. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Малюк Л. П., Давидова О. Ю., Балацька Н. Ю. Дослідження впливу ароматичних добавок на фенольні сполуки ягід. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 226-232. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119 |
Abstract: | Досліджений вплив ароматичних рослинних добавок на збереженість фенольних сполук у ягідних системах. Застосування ароматичної сировини чинить значну позитивну дію на стабільність флавоноїдів ягід малини і бузини та дозволяє використовувати їх під час технології солодких соусів з метою отримання продукту з підвищеним вмістом біологічно активних речовин з високими органолептичними показниками Исследовано влияние ароматических растительных добавок на сохранность фенольных соединений в ягодных системах. Применение ароматического сырья оказывает значительное положительное влияние на стабильность флавоноидов ягод малины и бузины и позволяет использовать их в технологии сладких соусов с целью получения продукта с повышенным содержанием биологически активных веществ с высокими органолептическими показателями. The influence of aromatic herbal supplements on the safety of phenolic compounds in berries systems. The use of aromatic raw materials has a significant positive impact on the stability of flavonoids raspberry and elderberry, and allows them to use technology in a sweet sauce with a view to obtaining a product with a high content of biologically active substances with a high organolepticIndicators. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48490 |
Appears in Collections: | Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_119_2011_33.pdf | 474.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.