Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48489
Title: Дослідження енергії активації модельних розчинів складових речовин продукту структурованого
Other Titles: Исследование энергии активации модельных растворов веществ, входящих в состав продукта структурированного
Investigation of activation energy of the model solutions of substances which is contained in the product structured
Authors: Перцевий, М. Ф.
Савгіра, Ю. О.
Кузнецова, Т. О.
Колеснікова, М. Б.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Перцевий М. Ф., Савгіра Ю. О., Кузнецова Т. О., Колеснікова М. Б. Дослідження енергії активації модельних розчинів складових речовин продукту структурованого. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 220-226.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119
Abstract: Досліджено ефективну в'язкість та енергію активації модельних розчинів складових речовин продукту структурованого на Основі сиру кисломолочного нежирного 3 використанням концентрату ядра соняшникового насіння. Якісно оцінено стан міжмолекулярної взаємодії та її залежність від складу модельних розчинів та температури. На основі результатів досліджень обгрунтовано рецептурний склад готового продукту.
Исследованы эффективная вязкость и энергия активации модельных растворов веществ, которые входят в состав продукта структурированного на основе сыра кисломолочного нежирного с использованием концентрата ядра подсолнечника. Качественно оценено состояние межмолекулярного взаимодействия и его зависимость от состава модельных растворов и температуры. На основе результатов исследования обоснован рецептурный состав готового продукта.
Affective viscosity and activation energy of the model solutions of substances which is contained in the product structured on the basis of lactic acid non-fat curd with used sunflower seeds concentrate was investigated. The state of molecular interaction and its dependence on composition of solutions and temperature was high quality appraised. On the basis of results of investigation composition of the prepared product was grounded.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48489
Appears in Collections:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_119_2011_32.pdf297.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.