Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48493
Title: Сучасні підходи у виробництві круп'яних продуктів швидкого приготування
Other Titles: Современные подходы производства крупяных продуктов быстрого приготовления
Modern approaches in production of instant cereals
Authors: Шаповаленко, О. І.
Корж, Т. В.
Фурманова, Ю. П.
Янюк, Т. І.
Грегірчак, Н. М.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Шаповаленко О. І., Корж Т. В., Фурманова Ю. П., Янюк Т. І., Грегірчак Н. М. Сучасні підходи у виробництві круп'яних продуктів швидкого приготування. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 253-262.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119
Abstract: В статті розглянуто сучасні методи обробки зернової сировини в процесі виробництва продуктів швидкого приготування. Проаналізовано різні способи теплового оброблення: новітні і традиційні. Розглянуто переваги і недоліки технології виробництва варено-сушених круп. Наведено результати досліджень, щодо оброблення зерна гречки у електромагнітному полі надвисоких частот (ЕМП НВЧ).
В статье рассмотрено современные методы обработки зернового сырья в процессе производства продуктов быстрого приготовления. Проанализировано разные способы тепловой обработки: новые и традиционные. Рассмотрено преимущества и недостатки технологии выработки варено-сушеных круп. Приведены результаты исследований по обработке зерна гречихи в электромагнитном поле сверхвысоких частот (ЭМП СВЧ).
The article deals with modern methods of raw grain treatment in the process of instant food production. Different heat treatment methods are analyzed: up-to-date and conventional. Advantages and disadvantages of manufacturing technique of boiled-dried cereals are examined. The research results concerning buckwheat processing in the superhigh frequency electromagnetic field (SHF EMF) are provided.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48493
Appears in Collections:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_119_2011_36.pdf251.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.