Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48479
Title: Обоснование рациональных физико-математических свойств пастообразных концентратов
Other Titles: Обгрунтування раціональних физико-механических властивостей пастоподібних концентратів
Rational basis of physical and mechanical properties of concentrates spread
Authors: Маяк, В. И.
Михайлов, В. М.
Ляшенко, Б. В.
Смилык, М. М.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Маяк В. И., Михайлов В. М., Ляшенко Б. В., Смилык М. М. Обоснование рациональных физико-математических свойств пастообразных концентратов. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 150-155.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119
Abstract: B результате проведенных исследований, определено рациональное значение процентного содержания сухих веществ пастообразных концентратов напитков (ПКН), необходимое при разработке ресурсосберегающего способа производства и составлении рецептур.
В результаті проведених досліджень, визначено раціональне значення відсоткового змісту сухих речовин пастоподібних концентратів напоїв, необхідне при розробці ресурсозберігаючого способу виробництва і складанні рецептур.
In this research, a rational value of the percentage of dry matter paste concentratesbeverages, necessary for the development of resource- efficient method of production and preparation of recipes.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48479
Appears in Collections:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_119_2011_22.pdf348.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.