Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48495
Title: Активність власних ферментів журавлини при різних способах попередньої обробки ягід
Other Titles: Активность собственных ферментов клюквы при различных способах предварительной обработки ягод
The activity of cranberry own ferments under various berries pre-opera-ting ways
Authors: Юрчішина, Л. М.
Холодний, Л. П.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Юрчішина Л. М., Холодний Л. П. Активність власних ферментів журавлини при різних способах попередньої обробки ягід. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 270-274.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119
Abstract: У статті наведена характеристика власних ферментів ягід журавлини. Досліджено вплив власної ферментної системи ягід на вихід та якість соку
В статье приведена характеристика собственных ферментов ягод клюквы. Исследовано влияние собственной ферментной системы ягод клюквы на выход и качество сока
The article deals with the characteristics of the own ferments of cranberries. There was examined the influence of own ferment system of cranberries upon quantity and quality of juice.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48495
Appears in Collections:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_119_2011_38.pdf349.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.