Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : [39] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 39
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Аналіз способів подовження термінів зберігання м'ясної сировиниПостнов, Г. М.; Золотухіна, І. В.; Червоний, В. М.; Нечипоренко, Д. А.
2011Экспериментальное исследование сушки семян подсолнечника при радиационном теплоподводеПоперечный, А. Н.; Жданов, И. В.; Шульга, А. В.
2011Результати забою птиці за згодовування целюлаз, одержаних за удосконаленої біотехнологіїБомко, Л. Г.
2011Активність власних ферментів журавлини при різних способах попередньої обробки ягідЮрчішина, Л. М.; Холодний, Л. П.
2011Кінетика сушіння коріння цикорію у НВЧ-поліПоперечний, А. М.; Жданов, І. В.; Османова, Ю. В.
2011Сучасні підходи у виробництві круп'яних продуктів швидкого приготуванняШаповаленко, О. І.; Корж, Т. В.; Фурманова, Ю. П.; Янюк, Т. І.; Грегірчак, Н. М.
2011Використання овочевих пюре для розроблення кондитерських драглеподібних оздоблювальних напівфабрикатівКамбулова, Ю. В.; Сильчук, Т. А.; Свідерко, О. В.
2011Моделювання гідротермічного процесу обробки харчових продуктівМартиненко, Л. Г.; Карпенко, К. В.; Карпенко, Л. К.
2011Дослідження впливу ароматичних добавок на фенольні сполуки ягідМалюк, Л. П.; Давидова, О. Ю.; Балацька, Н. Ю.
2011Дослідження енергії активації модельних розчинів складових речовин продукту структурованогоПерцевий, М. Ф.; Савгіра, Ю. О.; Кузнецова, Т. О.; Колеснікова, М. Б.
2011Комбінований спосіб використання інфрачервоного випромінювання для термообробки зернаРоляк, О. А.; Поляшенко, С. А.
2011Методика та результати досліджень механіко-технологічних властивостей преміксівСеменцов, В. В.; Нанка, О. В.; Бойко, І. Г.
2011Пошкодження коренеплодів цукрового буряку при виконанні навантажувально-розвантажувальних робітКисіль, В. С.; Поляшенко, С. О.
2011Вивчення мікроструктури емульсії на основі ядра соняшникового насінняГурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.
2011Дослідження впливу агату на процес дегідратації пасти закусочної за допомогою диференціальної термогравіметріїГурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевий, Ф. В.
2011Використання капілярних віскозиметрів ВПЖ для вимірювання в'язкості клейстеризованої борошняної суспензії пшениці під час її пророщуванняФоміна, І. М.; Парфірова, О. В.
2011Дослідження стану вологи в драглях білково-полісахаридної природи методом інфрачервоної спектроскопіїСафонова, О. М.; Теймурова, А. Т.
2011Доцільність використання гармонійних коливань робочого органа сепаратора в горизонтальній площиніФалько, О. Л.; Коваленко, А. В.
2011Оценка качества овощерезательеого оборудования, представленного на рынке УкраиныЗаплетников, И. Н.; Шеина, А. В.
2011Обоснование рациональных физико-математических свойств пастообразных концентратовМаяк, В. И.; Михайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Смилык, М. М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 39