Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 39
Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Аналіз способів подовження термінів зберігання м'ясної сировини | Постнов, Г. М.; Золотухіна, І. В.; Червоний, В. М.; Нечипоренко, Д. А. |
2011 | Экспериментальное исследование сушки семян подсолнечника при радиационном теплоподводе | Поперечный, А. Н.; Жданов, И. В.; Шульга, А. В. |
2011 | Результати забою птиці за згодовування целюлаз, одержаних за удосконаленої біотехнології | Бомко, Л. Г. |
2011 | Активність власних ферментів журавлини при різних способах попередньої обробки ягід | Юрчішина, Л. М.; Холодний, Л. П. |
2011 | Кінетика сушіння коріння цикорію у НВЧ-полі | Поперечний, А. М.; Жданов, І. В.; Османова, Ю. В. |
2011 | Сучасні підходи у виробництві круп'яних продуктів швидкого приготування | Шаповаленко, О. І.; Корж, Т. В.; Фурманова, Ю. П.; Янюк, Т. І.; Грегірчак, Н. М. |
2011 | Використання овочевих пюре для розроблення кондитерських драглеподібних оздоблювальних напівфабрикатів | Камбулова, Ю. В.; Сильчук, Т. А.; Свідерко, О. В. |
2011 | Моделювання гідротермічного процесу обробки харчових продуктів | Мартиненко, Л. Г.; Карпенко, К. В.; Карпенко, Л. К. |
2011 | Дослідження впливу ароматичних добавок на фенольні сполуки ягід | Малюк, Л. П.; Давидова, О. Ю.; Балацька, Н. Ю. |
2011 | Дослідження енергії активації модельних розчинів складових речовин продукту структурованого | Перцевий, М. Ф.; Савгіра, Ю. О.; Кузнецова, Т. О.; Колеснікова, М. Б. |
2011 | Комбінований спосіб використання інфрачервоного випромінювання для термообробки зерна | Роляк, О. А.; Поляшенко, С. А. |
2011 | Методика та результати досліджень механіко-технологічних властивостей преміксів | Семенцов, В. В.; Нанка, О. В.; Бойко, І. Г. |
2011 | Пошкодження коренеплодів цукрового буряку при виконанні навантажувально-розвантажувальних робіт | Кисіль, В. С.; Поляшенко, С. О. |
2011 | Вивчення мікроструктури емульсії на основі ядра соняшникового насіння | Гурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В. |
2011 | Дослідження впливу агату на процес дегідратації пасти закусочної за допомогою диференціальної термогравіметрії | Гурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевий, Ф. В. |
2011 | Використання капілярних віскозиметрів ВПЖ для вимірювання в'язкості клейстеризованої борошняної суспензії пшениці під час її пророщування | Фоміна, І. М.; Парфірова, О. В. |
2011 | Дослідження стану вологи в драглях білково-полісахаридної природи методом інфрачервоної спектроскопії | Сафонова, О. М.; Теймурова, А. Т. |
2011 | Доцільність використання гармонійних коливань робочого органа сепаратора в горизонтальній площині | Фалько, О. Л.; Коваленко, А. В. |
2011 | Оценка качества овощерезательеого оборудования, представленного на рынке Украины | Заплетников, И. Н.; Шеина, А. В. |
2011 | Обоснование рациональных физико-математических свойств пастообразных концентратов | Маяк, В. И.; Михайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Смилык, М. М. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 39