Випуск 1 (21) : [56] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 56
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2015Використання хмарного сервісу IBM ARCA в науково-дослідній діяльності університетівГірінова, Лілія Володимирівна; Сибірякова, Ірина Григорівна
2015Проблеми формування інформаційно-освітнього середовища університетуЧаговець, Віта Віталіївна
2015Organization of network interaction in educational processGubsky, Sergey; Vinnikova, Vladislava; Kobrin, Vitaly
2015Коштовне каміння в надрах УкраїниГоловко, Тетяна Миколаївна; Бакіров, Мюшфік Панах огли
2015The influence of aesthetic properties of product packaging on consumers, preferencesLetuta, Tetiana; Gasanova, Anna; Grygorets, Dmitry
2015Відновлення розподілу пор у шкіряних виробахЗахаренко, Віталій Олександрович; Дьяков, Олександр Георгійович; Воронцова, Жанна Вадимівна
2015Визначення мікроелементного складу харчової добавки "Каркаде" з використанням методу твердофазної спектрофотометріїКостенко, Єлизавета Євгеніївна; Бутенко, Олена Миколаївна; Максименко, Олена Василівна
2015Визначення збалансованості амінокислотного складу колагенового препаратуКушнір, Надія Анатоліївна
2015Оцінка показників якості нових рибних пресервів у вишневому соусі "Нептун Cherry"Дітріх, Ірина Вікторівна; Марченко, Юлія Ігорівна
2015Сучасні методи вивчення походження та ідентифікації вин КНПІукурідзе, Ельдар Жорайович
2015Дослідження жирнокислотного складу термостійкої молоковмісної начинки з концентратом насіння кунжутуЛюбенко, Галина Дмитрівна; Обозна, Маргарита Василівна; Перцевой, Федір Всеволодович
2015Субкритична вода як екстрагент у процесах екстрагування біологічно активних речовин із рослинної сировиниСукманов, Валерій Олександрович; Петрова, Юлія Миколаївна; Захаревич, Валерій Болеславович; Маринін, Андрій Іванович
2015Збереженість плодів баклажана за умови оброблення речовинами антимікробної діїТокар, Анастасія Юхимівна; Миронюк, Сергій Степанович
2015Технологія пряникових виробів, збагачених кунжутним і кедровим шротомКравченко, Михайло Федорович; Ярошенко, Наталя Юріївна
2015Determination of the sunflower oil storage period by the accelerated methodDemidova, Anastasia; Aksenova, Elena; Demidov, Igor
2015Стабілізація водно-спиртових сумішей у процесі електрохімічної активації питної водиКузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Мирончук, Валерій Григорович; Суйков, Сергій Юрійович
2015Структурно-механічні властивості баклажанових снеківОрлова, Наталія Язепівна; Дьякова, Юлія Вікторівна; Романенко, Роман Петрович
2015Дослідження процесів окиснювальних та термічних перетворень у системі "олія – ліпідо-магнетитова суспензія"Цихановська, Ірина Василівна; Барсова, Зоя Валеріївна; Демидов, Ігор Миколайович; Павлоцька, Лариса Федорівна
2015Визначення впливу харчових інгредієнтів на показники якості напівфабрикату збивного оздоблювальногоОмельченко, Світлана Борисівна; Горальчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2015Обґрунтування рецептурного складу фонданів спеціального призначенняГавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Дудкіна, Олена Олександрівна; Губенко, Станіслава Олегівна
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 56